Бутил уплътнителна лента

Информация за продукта

1. Определение и употреба

661 (средна температура) Уплътнителната лента с бутилов уплътнител е разработена за остриетата и космическата индустрия, яхтената индустрия и др. Въз основа на усъвършенствана технология, продуктите имат висока сила на сцепление с повърхността върху вакуумната торба и разнообразни инструменти. В цикъла на втвърдяване той има отлично уплътнение и много лесно се отстранява от студената или нагряващата повърхност след втвърдяването.

Област на приложение:

А. Да се ​​използва между вакуумни торби.

Б. Да се ​​използва между вакуумни торбички и композитни форми, втвърдени при средна температура (стайна температура до 150 ℃). Използва за запечатване на матрицата в острието, яхтената индустрия.

662 (високотемпературна) уплътнителна лента за вакуумни торбички е специално разработена за високотемпературно инфузионно формоване В аерокосмическата промишленост и индустрията на други композитни материали. Изработена е по усъвършенствана технология и има добра адхезия на повърхността и отлично запечатване за различни вакуумни торби и форми. Рентабилна високотемпературна уплътнителна лента. Има отлично уплътняващо действие по време на цикъла на втвърдяване и е лесно да се отлепи от повърхността на формата след втвърдяване, без да оставя остатъци

Област на приложение:

662 уплътнителна лента за вакуумна торба може да се използва при широка температура. Може да се придържа към повърхността на много видове форми и филми, подходящ е за втвърдяване в мотоклав и фурна, показва добри показатели в цикъла на втвърдяване. Лесно се отстранява от формите, когато се втвърди. Подходящ е за висока температура (204 ℃). Адхезивно уплътнение между вакуумни торби, вакуумна торба и плесен.

661 Butyl Sealant Sealing Tape

661 Уплътнителна лента с бутилов уплътнител

662 Butyl Sealant Sealing Tape

662 Бутил уплътнителна лента

664 (стайна температура) Уплътнителната лента с бутилов уплътнител е продукт, устойчив на стайна температура, който е разработен за остриета, яхтена индустрия и др. Въз основа на усъвършенствана технология, продуктите имат висока сила на сцепление с повърхността върху вакуумната торба и различни инструменти. В цикъла на втвърдяване той има отлично уплътнение и много лесно се отстранява от студената или нагряващата повърхност след втвърдяването.

Област на приложение:

А. Да се ​​използва между вакуумни торби.

Б. Да се ​​използва между вакуумни торбички и композитни форми.

Подходящ е за втвърдяване при стайна температура или при нискотемпературно нагряване (стайна температура до 120 ℃)

1.jpg
2.jpg
3.jpg

671 Уплътнителната лента с бутилов уплътнител е разработена за конструкция&усилвател; строителна индустрия, прозоречна индустрия и покривна промишленост и др. Продуктът е напълно без разтворители, екологичен и отговаря на изискванията на ROHS. С добър адхезивен характер, той може да бъде адаптиран към всякакви повърхности и да предложи най-доброто уплътнение.

Област на приложение:

А. Припокриването между цветната стоманена плоча и осветителната дъска и уплътняването на кръстовището на улука;

Б. Уплътняване и хидроизолация на склад от стоманени плочи, уплътняване и хидроизолация на врати и прозорци, бетонни покривни и вентилационни тръби

В. Инсталиране на компютърна платка и платка за издръжливост;

Г. Едностранната лента може да се използва и за ремонт на течащи части като покриви и карета.

664 Butyl Sealant Sealing Tape

664 Уплътнителна лента с бутилов уплътнител

671 Butyl Sealant Sealing Tape

671 Бутил уплътнителна лента

660 Уплътнителна лента с бутилов уплътнител е разработена за изграждане на усилвател GG; строителна промишленост, прозорци и покривна промишленост и др. Продуктът е напълно без разтворители, екологичен и отговаря на изискванията на ROHS. С добър адхезивен характер, той може да бъде адаптиран към всякакви повърхности и да предложи най-доброто уплътнение.

Област на приложение:

Покрийте покрива от лека стомана, слънчев панел, дренажни части. Покрийте водоустойчивата дишаща мембрана и филм с бариера за газ. Извадете освобождаващата хартия, инсталирайте точно друг обект, който се сгъва, и го уплътнете, за да сте сигурни, че лентата е плътно залепена на повърхността.

1.jpg
2.jpg
3.jpg

2. Цвят на уплътнителната лента с бутилов уплътнител:

Черно 、 Тъмно сиво 、 Жълто

3. Нанасяне на уплътнителна лента с бутилов уплътнител

Всички повърхности трябва да са без прах, мазнини, масла, насипен хоросан и други чужди материали.

Нанесете директно върху повърхността и натиснете достатъчно по цялата дължина, за да постигнете добра първоначална адхезия;

Отстранете подложната хартия и предложете друга повърхност на лентата и натиснете здраво, за да запечатате през фугата.

4. Съхранение

Съхранява се в сухо и хладно състояние.

5. Доставка

1.jpg
2.jpg
3.jpg

6. Често задавани въпроси

В1: Кой продукт е най-продаваният?

A: 671 Бутиловата уплътнителна лента е най-продаваната (по-ниска цена, висока производителност).

В2: Кои са факторите, които определят цената?

О: Цената на формулата е основният фактор, който определя цената. Разбира се, в лицето на пазара има и фактори като търсене на клиенти, начини на плащане и логистично разстояние.

В3: Каква е конкурентоспособността или предимството на нашата бутилова лента?

О: 1. Ние сме предприятието с най-голям производствен капацитет в индустрията и можем да предоставим продукти с най-високи разходи;

2. Ние сме технологично ориентирана компания с 15 години опит в разработването на бутилови продукти;

3. Разполагаме с професионален технически екип, който може да персонализира фино услугите и да разработи съответните продукти за клиентите.

В4: Имате ли лаборатория във фирма?

О: Да, имаме 2 лабораторни центъра, които провеждат всички отклоняващи тестове според изискванията на клиента, като свойства, времетраене, UV и др.

В5: Безплатна ли е пробата?

О: Пробата е безплатна, но моля, предоставете куриерска сметка или поемете куриерските разходи за доставка.

В6: Какво е времето за доставка?

О: Време за доставка

Примерна поръчка: 1-3 дни след получаване на пълното плащане.

Поръчка на склад: 3-7 дни след получаване на пълното плащане.

OEM поръчка: 12-20 дни след получаване на депозита.

В7: Какво представлява пристанището за доставка?

О: Пристанище Шанхай, Китай.

В8: Какъв е срокът на плащане?

A: T / T или L / C

В9: Какво ще кажете за вашите следпродажбени услуги?

О: 1 година гаранция за всички видове продукти;

Ако откриете дефектни аксесоари, ние ще ви предоставим безплатно нова част в следващата поръчка.

7. ЗАЩО ИЗБЕРЕТЕ НИ?

Kejian Holdingсе намира в западната индустриална зона на район Songjiang, Шанхай с площ от 20 000 квадратни метра. Ние притежаваме четири дъщерни дружества: Kejian Polymer Material (Shanghai) Co., Ltd, Shanghai Kejian Chemical Co., Ltd, Shanghai Xinke Composite Material Co., Ltd и британския клон" TOP BEST Ltd" ;.

Ние сме технологично ориентирана компания с 15 години опит в разработването на бутилови продукти;

Разполагаме с модерно производствено оборудване и високотехнологични лаборатории, с множество линии за производство на бутилова лента. А продуктовата линия може да произведе голямо количество бутилова лента. Също така продуктът може да бъде обработен и оформен според нуждите на клиента.

1.jpg
2.jpg
3.jpg


Какво е бутилова уплътнителна лента?

Бутиловата лента е екологично чист уплътнителен и свързващ материал без разтворители, произведен по специална производствена формула, използвайки нова патентована технология, подбирайки висококачествени полимерни материали и преминавайки през специален процес.

Първо, бутиловата лента има надеждна работа, водоустойчивостта, херметичността, устойчивостта на ниска температура и стабилността на размерите са много добри.

Второ, той също има отлични механични свойства. Той има висока якост на опън, добра еластичност и добри свойства на удължение и има силна адаптивност към деформация на интерфейса и напукване.

Трето, той също има отлична химическа устойчивост, устойчивост на атмосферни влияния и устойчивост на корозия, а процесът му на изграждане и експлоатация е относително прост.


Как да приложим бутилова лента върху метални покриви?

(1) Според типа метална плоча или междина на фугата, ширината на фугата и изискванията на инженерния дизайн, изберете спецификациите и размерите.

(2) Избършете фугите на металните плочи.

(3) Започнете с единия край на металната плоча, бавно отворете двустранната лента и залепете уплътняващата лента към припокриването на долната метална плоча по права линия по шева и след това внимателно натиснете лентата с ръка, за да накарайте го да се придържа здраво към метала. (4) Откъснете освобождаващата хартия на лентата Yongxing, натиснете горната метална плоча на интерфейса в съединението и след това стиснете последователно съединенията след залепване, за да направите съединенията да залепнат здраво и плътно затворени.

(5) Закрепете винтовете и ги затегнете, за да накарат горната и долната залепващи повърхности на лентата да залепнат плътно.


Къде да използвам бутилова лента?

(1) Водоустойчива обработка на покривни хидроизолации, подземни хидроизолации, структурни строителни фуги и уплътняване на фуги на полимерни хидроизолационни мембрани в ново строителство.

(2) Уплътнителна и водоустойчива обработка на строителни фуги на тунелната конструкция на метрото в общинското инженерство.

(3) Херметична, водоустойчива и абсорбираща удари на фугите на цветно профилираните плочи. Херметичност, хидроизолация и абсорбиране на удари на фугите в проекта за слънчеви дъски.

(4) Обработка на залепване и запечатване в автомобилния монтаж

(5) Водоустойчива и уплътняваща обработка на фуги в конструкцията от стоманена конструкция

(6) Бутиловата лента от композитно алуминиево фолио е подходяща за водоустойчиво запечатване на различни граждански покриви, цветна стомана, стоманени конструкции, водоустойчиви намотки, PC плоскости и др. Под слънчева светлина.


Как хидроизолирате метален покривен таван?

(1) Отстранете оригиналния уплътнител в припокриването на металните плочи.

(2) Избършете металната плоча на ремонтираната част.

(3) Изберете едностранни ленти от алуминиево фолио Yongxing с различни спецификации според съвместната ситуация на теча;

(4) Използвайте едностранно алуминиево фолио Yongxing лента за директно покриване на фугите;

(5) След залепване, подвийте ремонтираните части, за да накарате едностранното алуминиево фолио Yongxing лента да залепне здраво в ставите

Hot Tags: Бутил уплътнителна лента, Китай, производители, доставчици, купуват, евтини, висококачествени, цена, най-добрите, в Китай
Запитване

You Might Also Like