Бутил уплътнител за стомана за стоманени покриви 310ml пластмасова тръба

Информация за продукта


1. Описание

Бутилов уплътнител е неутрален уплътнител и съставен от единичен бутилов каучук с отлични свойства на анти-стареене, корозия, окисляване, водоустойчивост и плътност; С широк диапазон на деформация и пукнатини особено при ниски температурни обстоятелства.

2. Обхват на приложение

Тя се отнася за всички видове шевове, дупки и пукнатини в стоманени покриви. Бутил Уплътнител има добра устойчивост на структурните щамове, които са резултат от трудно време, като силен вятър, наводнение и буря, които често се дължат на естественото сифониране, т.е. изтичане.

3. Предимства

(1) Бутил Уплътнител е постоянен уплътнител с отлична еластична деформация, заедно с стоманена плоча, която се разширява, когато се нагрява и свива при студено, и няма да доведе до отлепване на уплътнителя, като по този начин има неподлежащи на водоустойчивост и плътност свойства върху силиконовия уплътнител.

(2) Бутилов уплътнител е неутрален уплътнител без корозия на стоманена плоча. Предоставя защита за пукнатини, шевове и мостове.

(3) Бутиловият уплътнител има отлични експлоатационни показатели и би спестил около 50% от обема на продуктите от него.


Hot Tags: Бутил каучук уплътнител за стоманени покриви 310мл пластмасова тръба, Китай, производители, доставчици, купуват, евтини, висококачествени, цена, най-добре, в Китай
Запитване

You Might Also Like