Бутил Уплътнител

Информация за продукта

1 Описание

Бутилов уплътнител е неутрален уплътнител, съставен от единичен бутилов каучук с отлични свойства на анти-стареене, корозия, окисляване, водоустойчивост, плътност; Широк диапазон на деформация и пукнатини особено при ниски температурни обстоятелства.

2 Обхват на приложение:

Отнася се за всички видове шевове, дупки и пукнатини в стоманени покриви, Butyl Sealant има перфектна толерантност към структурните щамове в резултат на трудно време като силни ветрове. Наводнение, буря, което често се дължи на естествения сифон, т.е. изтичане.

3 Предимства:

(1) Бутил Уплътнител е постоянен уплътнител с отлична еластична деформация, заедно с стоманена плоча, която се разширява, когато се нагрява и се свива при студ и няма да доведе до отлепване на уплътнителя, като по този начин има неподлежащи на водоустойчивост и плътност свойства върху силиконовия уплътнител.

(2) Бутил Уплътнител е неутрален уплътнител без корозия за стоманена плоча. Той осигурява защита за пукнатини, шевове и свързване.

(3) Бутиловият уплътнител има отлични експлоатационни показатели и би спестил около 50% от обема на продукта.


Hot Tags: Бутилов уплътнител, единичен компонент бутилов уплътнител, бутилов уплътнител за стоманена структура, бутилова уплътнителна лента за строителството, бутилова уплътнителна лента за автомобилни врати, Китай, производители, доставчици, купуват, евтини,
Запитване

You Might Also Like