EPDM хидроизолационна мембрана

Информация за продукта
продукт

Основен материал

CAS №

MF

Място на произход

EPDM хидроизолационна мембрана EPDM 25038-36-2 (C9Hi2C3H6.C2H4) х Шанхай, Китай


1. Описание

EPDM хидроизолационната мембрана е изработена от EPDM каучук. Той има най-добро представяне сред полимерни водоустойчиви материали. Също така има специално представяне, че няма да се раздели и да се напука в нормалното движение на сградата. EPDM има отлично представяне по отношение на устойчивостта на атмосферни условия, стабилността на размерите и дълготрайността, което го прави добро представяне при високи и ниски температури, устойчивост на UV и корозия. Освен това, TOP BEST - EPDM хидроизолационна мембрана има и други свойства като висока якост на опън и удължаване на скъсване, адаптация на движението, лесна инсталация, силни съюзи, не замърсяване, силна устойчивост на пробиване и дълъг експлоатационен срок от 50 години. Ако е поставен на хладно и сухо място с оригинална опаковка.


2. Приложение

EPDM хидроизолационна мембрана е приложима за хидроизолация в покривни, сутеренни, баняни, промишлени и граждански сгради геосинтетични подложки, използвани в басейни, канали и напоителни системи. Особено подходящ е за проекти, изискващи висока производителност при дълготрайност, антикорозия и предотвратяване на изкривявания.


3. Размери на продукта

1.2mmx1.2mx20m; 1.5mmx1.2mx20m; 2.0mmx1.2mx20m.Hot Tags: Epdm хидроизолационна мембрана, epdm водоустойчива мембрана, водоустойчива epdm мембрана, Китай, производители, доставчици, купуват, евтини, висококачествени, цена, най-добре, в Китай
Запитване

You Might Also Like