Самозалепваща битумна мембрана

Информация за продукта
продукт

Миан Материал

CAS №

EINECS №

MF

Място на произход

Самозалепваща битумна мембрана битум 8052-42-4 232-490-9 смес Шанхай, Китай

1 Описание

Самозалепващата битумна мембрана е самозалепваща се мембрана, изработена от каучук. Той е отличен за блокиране на вода, въздух и шум. Той никога не се изцелява и има отлично свойство на еластична деформация, за което може да намали шума по-ефективно. Самозалепващата битумна мембрана е изключителен навит материал за покриви, тъй като е рентабилен и лесен за нанасяне и има отлични характеристики по отношение на хидроизолацията и изолацията. Срокът на годност е 12 месеца, ако е поставен на хладно и сухо място с оригинална опаковка.

2, Област на приложение:

Самозалепващата битумна мембрана се използва широко в покривните, подови и шумоизолационни материали. Когато го използвате, първо извадете хартията или фолиото за освобождаване, след това я залепете навсякъде, където е необходимо, и накрая я компресирайте здраво.

3, Размери на продукта

1.2mmx1mx20m; 1.5mmx1mx20m; 2.0mmx1mx15m.


Hot Tags: Самозалепваща битумна мембрана, самозалепваща се битумна мембрана за покриви, самозалепваща се битумна мембрана за строителството, Китай, производители, доставчици, купуват, евтини, висококачествени, най-добри цени в Китай
Запитване

You Might Also Like