EPDM лента от каучукова пяна

Информация за продукта

Предимство:

1) EPDM пяната има отлична еластичност.

2) Отлична устойчивост на висока и ниска температура и устойчивост на атмосферни влияния, не се влияе от климата с висока и ниска температура.

3) Повърхността е гладка и лесна за почистване, якостта на самозалепване е висока, а трайността е добра.

4) Не пропуска масло и не реагира с боя.

5) Лесна инсталация, без слотове, множество спецификации и пълни разновидности.

1Как да изберем печат:

Избор на материал: изкуственият каучук EPDM притежава отлични свойства против стареене, така че способността за стареене на продукта може да достигне повече от 8 години. И след дълъг натиск, той може бързо да се върне в първоначалното си състояние и да поддържа ефективен запечатващ ефект!

Изберете размера на вратите и прозорците: Има много различни спецификации и цветове на уплътненията на вратите и прозорците. Избраните уплътнения са твърде дебели, което ще доведе до съпротива при затваряне на вратата; твърде тънките уплътнения няма да функционират като уплътнение. Трябва да измерите размера на пролуката на вратата преди да купите, може ефективно да закупите подходящия продукт
Инсталация:

1) Първо почистете залепените повърхности на вратите и прозорците, за да ги направите чисти, гладки, плоски и сухи.

2) Измерете височината на вратите и прозорците и изрежете уплътнението с ножица.

3) Отлепете малко парче защитна хартия, поставете уплътнителната лента в правилното положение и я компресирайте, опитайте се да се подравните с горния ръб.

4) Отлепете непрекъснато защитната хартия, така че уплътнителната лента да се простира надолу по протежение на рамката и продължавайте да я натискате, обърнете внимание да не се разтягате.

5) Използвайте същите стъпки, за да инсталирате уплътнителната лента. Обърнете внимание на прилягането в ъгловите стави.


Hot Tags: лента от каучукова пяна epdm, Китай, производители, доставчици, купувайте, евтини, висококачествени, цена, най-добре, в Китай
Запитване

You Might Also Like