PE бутил уплътнител водоустойчива и против плесен

Чат сега
Информация за продукта

Полиетилен (PE) е термопластична смола, получена чрез полимеризация на етилен. В индустриално отношение също са включени кополимери на етилен и малко количество а-олефин. Полиетиленът е без мирис, нетоксичен, усеща се като восък, има отлична устойчивост на ниски температури (минималната температура на използване може да достигне -100 ~ -70 ° C), добра химическа стабилност и може да издържа на повечето киселинни и алкални корозии (не е устойчив на окисляване) Природа на киселината). Той е неразтворим в обикновени разтворители при стайна температура, има ниско водопоглъщане и отлична електрическа изолация. Полиетиленът може да бъде издут, екструдиран и инжектиран.

Водоустойчива и непромокаема лента

Водоустойчива и непромокаема лента


водоустойчива уплътнителна лента

водоустойчива уплътнителна лента

Ширина: 22мм, 38мм, 60мм.

Цвят: Бял.

Дължина: 3,35 метра, 5 метра (може да се персонализира голямо количество).

Лепило: Изработено е от отличен бутилов уплътнител. Той може да бъде издръжлив и да има добро залепване с лепило при висока и долна температура и влажност.

Опаковка: пластмасова опаковка.

Материал: PE, бутилов каучук (добавяйки бактериален инхибитор към материала, той няма да произведе плесен, нетоксичен, без мирис, екологично чисти и изисквания за опазване на околната среда.)

Приложение: кухненска мивка водоустойчива лента, кухненска водоустойчива лента , баня, душ кабина, ъглова линия, тоалетна страна.

ПРИЛОЖЕНИЕ:

1. Използвайте ножа за помощ, за да премахнете напълно оригиналния запечатан силикон.

2. Използвайте органични разтворители (разредители), като каучукова вода, бензин и др., За да премахнете повърхностните остатъци.

3. Изчакайте, докато повърхността е напълно суха.

4. Температурният диапазон на закрито е най-добре около 25 градуса по Целзий, ако температурата е твърде ниска, можете да използвате сешоар за нагряване на лепилото и след това да залепите.

5. Отстранете пластмасовия филм върху задната лепилна повърхност, сгънете PE водоустойчивата уплътнителна лента на 90 градуса и го залепете върху повърхността на ваната и стената.

6. Когато поставяте на 90-градусов завой, изрежете страната на дупето в 45-градусов интерфейс.

7. След уплътняването изчакайте от 8 до 10 часа.


Запитване