Нанасяне на бутилова гума в автомобила

Производството на бутилова каучук започва през 40-те години. През 1943 г. компанията Exxon реализира промишленото производство на бутилова гума в завода BatonRouge в Съединените щати. През 1944 г. компанията Polysar на САЩ прие американска технология за изграждане на завод за производство на бутилова гума в Sarnia. През 1991 г. Bayer закупува общия бизнес на синтетичния каучук Polysar, а Exxon също така придобива производствена единица за бутилова каучук във Франция, от която производството на бутилкаучук е до голяма степен монополизирано от Exxon и Bayer.

През 1982 г. бившият Съветски съюз построи единственото в света завод за производство на полимеризиран бутилов каучук в Toriarty, а полимеризационният реактор е разработен от Съветския институт за синтетичен каучук и италианската компания PI.

图片1

През 2017 г. производството на бутилова каучук в света достигна един милион деветстотин двадесет и пет хиляди деветстотин деветдесет и девет тона годишно, главно в Северна Америка, Азия, Северна Америка и Азиатско-тихоокеанския регион, представляващи повече от 65% от глобалните производствен капацитет.

Бутилова гума или IIR е абревиатурата за изобутиленов изопренов каучук. Това е добра химическа стабилност и термична стабилност, по-специално устойчивост на ниски температури, а най-забележимо е херметичността и водонепроницаемостта. Предавателната способност към въздуха е само 1/7 от естествения каучук, 1/5 от стирен- бутадиенов каучук, този на парата е 1/200 от естествен каучук, и 1/140 от стирен-бутадиенов каучук.

Благодарение на отличната си производителност, тя се използва широко в автомобилната индустрия. Основно се използва за производство на вътрешна гума от различни гуми, херметически слой безкамерна гума, различни уплътнители, уплътнителни гуми, амортизиращи и шумоизолиращи материали и т.н.

图片2

По-добре изглеждащ стил на дизайн.

Няма добра вискоза.

Ще бъде и лошо.

Но в шофирането

Един добър звукоизолиращ, амортизиращ автомобил

Това ще накара шофьора да се чувства комфортно

Резултат от дългосрочен план

Звукоизолацията и ударната абсорбция на автомобила

Ефектът ще се влоши.

Така че искам да направя автомобила да изглежда добре.

За дълъг период от време

Звуковата изолация на автомобила, ефектът на абсорбция на ударите е все още много добра.

图片3

Всъщност можете да използвате, както следва

Продукти, специално разработени от Kejian за автомобилни изследвания и разработки

ТОП БЕСТ серия лепило , лепило за лепило: врати водоустойчив филм, уплътнителен уплътнител, стъклен ръб, вътрешна тапицерия, оберлен прозорец, страничен прозорец на тялото, лепило, водоустойчив.

图片4

Обхват на приложението на TOP BEST-663G звукоизолационен лист :

Врата на автомобила, под, покрив, качулка и други части на шумоизолацията, заглушават домакинските тръбопроводи и др.

Разкъсайте филма от хартията, залепете се за областта на приложение и го натиснете с валяк.

图片5

Област на приложение на ТОП БЕСТ   самозалепващ се за автомобил

Гумено-пластмасовата уплътнителна лента като тялото и други гумено-пластмасови уплътнителни ленти имат функции на уплътняване, водоустойчивост, прахоустойчивост и др.

图片6

Обхват на приложение на TOP BEST-663B Топлоизолационен цимент

Автомобилна климатизация, търговска климатизация, автомобилна настилка, метална кутия занитване между уплътнение, амортизация, топлоизолация.

图片7

Обхват на приложение на TOP BEST уплътнителна лента

Ниско съдържание на шок абсорбция на автомобил се използва като разширяване на лепило, за да запълни празнината между метални части, които могат да предотвратят контакт и дислокация на тялото на метални листове, намаляване на тремор на колата и намаляване на шума.

В същото време, той може да се използва като лепило за разширяване на точката на заваряване за уплътняване и водоустойчивост.

Приготвя се антиплъзгащата хартия върху фолиото, прилепвайки към частта за нанасяне и уплътняването, и се разширява и втвърдява при висока температура от 160-210 ° С и 30-60 минути.

图片8