Наистина ли знаете как да кажете истината от фалшивата водоустойчива лента?

Бутиловият каучук, IIR за кратко, е съкращение за изобутилен изопрон каучук. Той има добра химическа стабилност и термична стабилност, най-забележителната е херметичността и водонепропускливостта. Неговата пропускливост към въздуха е само 1/7 от тази на естествения каучук и тази на стирен-бутадиеновата гума е 1/5 от тази на стирен-бутадиеновата гума, докато пропускателната способност на парата е 1/200 от тази на естествения каучук, а тази на стирен-бутадиеновата гума е 1/140.


201801161456232624099.jpg

водоустойчива бутилова лента


图片1.png

бутилова лента

Този материал е трудно да се проникне от газ, използван в хидроизолацията запечатване е парче от тортата. Какво още по-плашещо е отличната си устойчивост на атмосферни влияния. Защо този отличен материал разкрива разликата между автентичността и лъжата? , обобщаваме следните методи за диференциация:

 • миризма

  На първо място, миризмата на оригиналната бутилова гума е основно вкус, и тези леко емулсия или битуминозен вкус на материала, най-вече за намаляване на разходите за добавяне на материали асфалт съединение.

 • цвят

  Според цвета на гумата истинската бутилова гума е бяла и жълтеникава. За да се спестят разходите, повечето местни производители намаляват разходите си чрез добавяне на асфалт, така че цветът също да стане сив или черен. Разбира се, цената се намалява и устойчивостта на висока и ниска температура също се намалява.

 • Първоначален вискозитет

  От първоначалното разграничение на вискозитета, така нареченият първоначален вискозитет е първият контакт с материала, възприеман вискозитет. Но първоначалният вискозитет на истинния бутилов каучук не е много висок, както е показано на фигурата на материала, изглежда добър вискозитет. Но специалистите могат да видят, че добавянето на битум също е допълнение към емулсията на пръв поглед. Въпреки това, при висока температура време, особено в гореща лятна метална повърхност, високата температура може да достигне 80 ℃, често се появява течащ феномен.Тя си трайност е очевидна.

 • Алуминиево фолио

  Диференциацията на повърхността на алуминиево фолио, Най-популярният пазар в момента е алуминиево фолио и алуминиево фолио композитни нетъкан плат, два материала.


  Въпреки че алуминиевата покривна повърхност може да комбинира разнообразие от цветни продукти, но тъй като материалът не е устойчив на ултравиолетови лъчи, така че животът обикновено не надвишава две лета. В крайна сметка ще откриете, че добър външен вид може да привлече вниманието ви , но това, което клиентите в крайна сметка искат, е качество.

  Нека да говорим за алуминиеви композитни нетъкани платове. Тази привидно сложна двуслойна композитна повърхност, основно представляваща повърхност на бутилова мрежа. Като алуминизирани цветни повърхности, тази привидно превъзходна лента на мрежата се грижи за нежеланото желание на клиента за красота, но пренебрегва нейното въздействие върху качеството ,


图片3.png

алуминиева лепенка


图片4.png

алмин фолиева бутилова лента