Как да се справим с изтичането на цвят стомана покрив?

1. Какво трябва да направя, ако цветната стомана покривът тече?

 (1) Водоустойчивият слой е изложен на:

 EPDM водоустойчив навити материали трябва да се използва, студено-свързана конструкция, не SBS топло стопилка строителство, ще повреди изолационния слой или може да предизвика пожар по време на строителството, самозалепващ навити материал има лошо устойчивост на атмосферни влияния и е склонен към стареене. EPDM водоустойчив навит материал има силна анти-ултравиолетова способност, студено-лепило строителство, не уврежда изолация табелата, и е идеален материал за цветни стоманени плочи.

 

(2) Водоустойчивият слой не е изложен:

 Това е, след хидроизолация на цвят стоманена плоча, има и други материали на водоустойчив слой, така че водоустойчив слой не е изложен, помислете за използване акрилни водоустойчиви покрития като JS композитно водоустойчивпокритие или акрилно водоустойчиво покритие, тези материали имат добра устойчивост на атмосферни влияния, а не е лесно да се възраст, и неговата еластичност и сила са сравнително добри.

 galvanised_red_color_metal_roof_sheet_steel_roofing_tile_astm_jis_gb

Второ, каква е причината за изтичане тона на цвят стомана покрив?

 

1. По невнимание в процеса на производство и транспортиране, строителство процес е причинил деформация на цвят стомана плочки. Когато качеството на цветната стоманена плоча е лошо, цветовата плоча се деформира поради конструкцията.

 

2. Външната сила като вятър и дъжд причинява цвят стомана керемиден покрив да вибрира за дълго време, причинявайки дългосрочно износване на дупките на ноктите и ставите на железния лист, и това ще ръждяса в случай на дъжд. След това ще се носят и ръждясаотново, тя ще стане все по-сериозна.

 

3. Защо самонасичащи нокти имат гумени подложки и все още проливат вода? Едно: Самонасичащи нокти са повредени поради прекомерна сила по време на строителството. Второ: гумен изтрива бързо, и водоустойчив ефект се губи.

 

4. Основната причина за деформацията на цвят стомана керемиден покрив: първият покрив педя е голям, ако натрупването на вода се случва с течение на времето, на гравитацията в средата се увеличава, толкова повече броят на дъждовете, толкова по-сериозно деформацията, и дори колапсна на покрива. На покрива с минерална вата, минералнавата вата има функцията да абсорбира вода. В дъждовни дни, цялата дъждовна вода изтече от покрива ще се събере в минералнавата вата, и теглото ще се увеличи. Когато покривът в първото тримесечие на сезона е горещ, внезапно падане на силен дъжд предизвика внезапен спад в температурата на цветната плоча и бързо свиване на цветната плоча, причинявайки на цветната плоча да се деформира и хлабав ноктите.

 

5. Вода за прожекция в стъпало-измиване на части те ниски и високи напречно покривни стени: използвайте циментова гипсова уплътнителна машина, запречени ъгли или водоустойчива боя за защита от водонепропусклива вода. Пукнатини се появяват, когато цимент и метал не се комбинират. Големи пукнатини могат да се появят и в бои или уплътнители с ниско удължение.

 

6. Защо все още се забелязва устойчивия на атмосферни влияния? Устойчивият на атмосферни влияния трябва да се свие, когато се втвърди. При свиване, това може да доведе до разделяне между лепилото и рамката. Ако рамката има прах, тази ситуация ще бъде по-сериозна. Дългосрочната висока температура на цвят стомана покрив ускорява стареенето на атмосферния-устойчиви лепило, металният материал е разширен и свит много пъти, и водоустойчивлепилото също е загубило свързаните с тях ефекти.

 

7. Защо водоустойчивата боя тече след две години ремонт? Флуидността на водоустойчивата боя причинява неравномерна дебелина на боята по време на строителството, и пукнатини не са лесно да се намери. В допълнение към вибрациите на покрива, боята има ниско удължение и пукнатини. Cut ъгли по време на изграждането на водоустойчив покритието, дебелината на покритието е твърде тънък, и стареене пукнатини се появяват.

12-174049392

Какво трябва да направя, ако цветната стомана покривът тече? Ако цветът стомана покрив утечки по-сериозно, тогава всички цвят стоманени покриви трябва да бъдат заменени. Каква е причината за изтичането на цвят стомана покрив? В процеса на използване, е необходимо редовно да се предотврати изтичането на цвят стомана покрив, така че цвят стомана покрив може да се използва по-дълго.