Как да свършим добра работа на водоустойчивото строителство и инспекция в процеса на декорация

В момента има много семейства, затруднени от течове, но много хора не знаят какво да правят! Търсите собственост, търсите фирми за декорация, собствените си професионални знания не разбират, често се заблуждавате и не решавате проблема. Покрив, баня, кухненска стая, балкон изтичане, изтичане на мазе, обилен дъжд извън къщи лек дъжд, извън дъжд, безкрайни неприятности, загуба на жилище и следващото, следващата загуба от врата до къща е голяма работа! Оплаквания на дружества с лека собственост, тежки съседи от долния етаж подават иск за обезщетение. Дали това е теч на собствена къща или изтичане на къща от други хора до собствения си дом, трябва да са много депресирани, раздразнени и няма добър начин, сега да ви кажа как да решите фундаментално проблема с хидроизолацията.

Най-общо изтичането на сградата е детайлите на проблемите със строителството, но също така и най-затрудненият проблем, преувеличаването на линията не може да се говори, независимо от и се безпокойте постоянно! Има три места, които са най-предразположени към проблеми: земята теч, ъгъл, корен на тръбата, тези три, поради повече интерфейси, лесно се появяват пукнатини, така че са предразположени към теч.

图片2


Водоустойчив строителен поток на декорация на сгради

1 Обработка на основата

Има много къщи в декорацията, покрива, кухнята, банята, балкона и т. Н. Трябва да бъде водоустойчива обработка, поради времето за строителство или качеството на самата сграда и много други причини: Нуждаете се от водоустойчив основен пясък, неравномерен , плесенясна, замърсена с асфалт или друга замазка, основата на повърхността има слой масло и др. В хидроизолационната конструкция на декорацията, основната повърхност трябва да бъде предварително обработена чрез уплътнител, за да се увеличи сцеплението между водоустойчивата основна повърхност и други водоустойчиви материали.

2 、 В ъгъла, ъгъл на сянка, корен на тръбата, компонентна фуга и така нататък, където може да съществува риск от термично разширение и студена свиваща фуга или селищна фуга, саморазпръскващото се съкровище на тръбата, самозалепваща се лента от бутил или друга гъвкавите продукти трябва да се напръскват равномерно, да се обличат и да се търкалят на мястото, където може да има пукнатини и в основата на тръбата.

图片4

3 、 Първо водоустойчиво покритие

Преди да нанесете водоустойчиво покритие, уверете се, че земята е чиста и суха. Когато четкате водоустойчиво покритие, използвайте една хоризонтална и една кръстосана валяк четка, за да гарантирате, че няма липсващо или липсващо покритие, и се уверете, че е здраво свързан с основния слой.

4. Второто водоустойчиво покритие

За да се гарантира качеството и да бъде безупречен, препоръчваме втората четка за превъртане да се извърши, а втората четка трябва да обърне внимание на интервала между второто време на боядисване на водоустойчива боя. сух след началото на втория път, точното време в зависимост от температурата и влажността на конструкцията, за да видите сухото състояние на боята, ако първата четка с валяк не е напълно суха на бързането да се търкаля четка втори път, водоустойчив ефект ще бъде значително намален!

5. Защитен слой

За да се предотврати разрушаването на водоустойчивия слой строителния съюз, е необходимо върху повърхността на водоустойчивото покритие да се постави защитен слой, който трябва да бъде изцяло покрит с водоустойчивия слой.

6 、 тест за затворена вода

По време на затвореното изпитване на вода нивото на водата трябва да бъде по-високо от 2 cm, а нивото на водата трябва да се поддържа най-малко 24 часа. Не трябва да се наблюдават течове. Ако има теч трябва да бъде преработен, не бъдете небрежни или твърде обезпокоителни, водоустойчиви най-важното нещо са детайлите.

图片5.png

бутилова самозалепваща лента


图片6.png

водоустойчива бутилова лента

Как да контролираме строителството и проверката на водоустойчивите работи за декорация

1. Обработка на основната повърхност

Преди хидроизолация подът се изравнява с циментова замазка, след което се извършват хидроизолационни работи. Това може да гарантира равномерното намазване на водоустойчивите материали, дебелината на несъответствието, причинена от изтичане.

2. Проверете дали съвместното лечение е на място

Фугата между земята и стената, съединението между горната и долната тръба и земята, е най-проблемното място. Препоръчва се да се използва съкровище от тръби за справяне с детайлни фуги, което е удобно и просто в конструкцията.

3. Също така е важно да погледнете стената

Като цяло водоустойчив, стената трябва да направи около 1,8 м водоустойчиво покритие, за да се предотврати проникването на вода и влагата.

4 Затворен тест за вода

След като конструкцията на хидроизолацията приключи, блокирайте всички канализации, след това вкарайте 20 сантиметра вода в банята и наблюдавайте дали има изтичане 24 часа по-късно.

5 、 Вижте, канализацията е гладка.

Проверете всички канализации, подови канализации, тоалетни и т.н., дали те са безпрепятствени и защитени по време на строителството и не чакайте, докато строителството приключи, за да установите, че канализацията е различна. цялата работа е тъжна!