Кейян холдинг успешно участва в композитите JEC Paris

От 14 март 2017 г. до 16 март 2017 г. нашият генерален мениджър Хайтао Ву с външния търговски мениджър Xuesong Chen, Марк Уанг и маркетинг мениджъра Дорис Ву отиват в изложбения център Paris Nord Villepinte, който се намира в северните предградия, за да участва в "2017 JEC комбинира Париж "и те са постигнали плодотворни резултати.

 

图片 10.jpg


JEC Composites Paris е спонсорирана от Френската асоциация за композити за разработване на композитни материали, която се провежда всяка година от 1965 г. насам и е провела 52 сесии до 2017 г. Освен това е най-голямата и най-историческата изложба в Европа, дори по целия свят.

Целта на това пътуване е главно да се разширят хоризонтите, отворените умове, да се придобият усъвършенствани умения, да се обменят идеи и да се направи сътрудничество. Междувременно те се възползват пълноценно от възможностите на тази изложба да комуникират и да преговарят с гости и дилъри, за да разширят видимостта и влиянието на компанията в тази индустрия, но и да разберат по-добре характеристиките на партньорските компании с модерна технология, да подобрим нашите продукти и да изиграем своите предимства.


图片11.jpg


В изложбената площадка нашата компания излага предимно вакуум филм чанта, перфорирани освобождаване филм, коричка слой, лепкава лента, VHB лента и други продукти. Нашите изложители винаги отговарят на пъзели от най-професионална гледна точка и водят на живо презентация с пълен ентусиазъм за всеки посетител. Освен това, те имат честна комуникация със стари и нови клиенти и запознават с тях развитието на нашата компания. Следователно, тя засилва взаимното приятелство и доверие и поставя добра основа за успеха на Kajian Holding да влезе на световния пазар на композитни материали.


图片 12.jpg


JEC Composites Paris дава възможност на Kejian holding да се представи и да погледне към бъдещето, надявайки се, което наистина е добро пътуване за всички нас!