Kejian се открояват 17 Китай международен лепила и Sealants изложба


През септември 25-27, the17th andquot; Китай международно лепила/адхезиви и уплътняващи материали Exhibitionandquot; се държи от CCPIT

(Под-Съвета на химическата индустрия) в Шанхай Световната Експо изложба andamp; ConventionCenter.Companies incoatings печатарски мастила andamp; лепила, лепила andamp; уплътнители, ленти andamp; Етикети индустрии се събраха заедно и споделени продуктите си един с друг.


В момента, лепила/адхезиви и уплътняващи материали могат да бъдат прилагани в много индустрии, като пакет, сграда, строителни материали, дървен материал, електричество, автомобилостроенето, аеронавтика, печат, правене на обувки, чанти и др. Китай andquot; международен лепила и уплътнители Exhibitionandquot; има стават най-популярните и професионални химически tradeshow в Китай, което не е само едно събитие за Лепила за индустрията, но и за всички тези, свързани с промишлеността.Kejian се появи и superised всички с отлични продукти, особено на тези, използвани в строителството на сгради. Те обясниха и се оказа в момента техните продукти и #39; прекрасно изпълнение като waterproofness uv устойчивост.


Kejianand #39; s gnernal мениджър и управителите на отдел пристигнал там с увереност. След tradeshow те sppeared много щастлив, че те придобити много нови клиенти и също така трябва да знам много конкуретни conterparts. andquot; Itand #39; s вълнуващо да имат възможност да развиват бизнес, andquot; шефа каза, andquot; и itand #39; s също една чудесна възможност да позиция Kejian на тези пазари.


И разбира се, следващата изложба на ChinaAdhesive е музикантщина!