Виж изложбата Тълпата в изложбената стойка на Kejian, превъзходен продукт, са привлекателни

Виж изложбата Тълпата в изложбената стойка на Kejian, превъзходен продукт, са привлекателни

Sep.6th

Китай международна изложба композитни материали

Отворете в Hanghai World Expo изложбен и конгресен център

 

Kejian Holding удря със серия вакуумни композитни продукти

图片1.png

Първата стъпка - професионална екипна услуга

图片2.png

За Кейян Холдинг този път директорът по продажбите във вътрешността на страната г-н Женпинг Ху и директорът за експортни продажби г-н Xueong Чен ръководят екипа за продажби, за да направят сцена по пощата със скромна искреност. Те търпеливо обясняват на онези, които идват да получат данни и консултации. Междувременно ние пускаме видеоклипове за възпроизвеждане, за да покажем нашата компания и продукти, за да позволим на посетителите да знаят повече за нас интуитивно.


Втората стъпка - внимателен процес на продукта

Този път нашите основни експонати са серия от вакуумни композитни продукти, като "перфорирана изолационна лента. (червено и синьо) "," вакуумна торба "," люспест слой "и т.н. Тези продукти привличаха много посетители. Повечето от посетителите имаха страст и дълго време обсъдиха с нашите членове на екипа по продажбите. Винаги показваме пълната си топлина, разговаряме с най-професионалните познания за продукта и техниката. Никога не се чувствайте уморени.

Това е тридневна изложба. Всеки ден, когато продавачите ни пристигнаха, посетителите скоро ще дойдат да говорят. Повечето от тези посетители показаха кооперативната си цел, след като разговаряха с нас, надявайки се да преминат през дълбока връзка. На тази изложба Кейян Холдинг постигна споразумение или намерение за сътрудничество с много клиенти.

图片4.png

图片5.png

图片6.png

Изложението е много бързо, но Kejian Holding винаги ще се стреми да популяризира технологичните нововъведения на комбинираните продукти, да създава стойност за клиентите, да изгради водеща марка в областта. Това е нашата мисия, никога няма да спрем. Ще положим постоянни усилия. Нека направим среща, за да се срещнем през 2018 г. в Китай, изложба за международни съставни материали. Надяваме се, че можем да донесем повече нови продукти и технологии в комбиниран домейн. Моля, изчакайте и вижте какво ще се случи.