Продукти за уплътняване

Колкото повече запечатка продукт марка, преди useaccording на условията за употреба пломба, sealingparts материали, уплътнителни фуги, тип ofsealed средни и производителността и curingconditions считат за избор.

Условия на употреба: включват стрес, температура, среда, както и запечатване части aredetachable и др.

Материал на запечатване части: генерал неметални компоненти, избор на ниско съдържание запечатка. За метални части, са силни sealantshould се използва.

На запечатване части на държавата: тя consistsof уплътнителни части сглобени държава празнина размер andshape, неравностите на повърхността, железен оксид кожата и така нататък. Като цяло, разликата, или когато повърхността трябва да се използва roughnessand вискозитет на уплътнителя. Запечатване на повърхността на площта на запечатване или гладки, нисък вискозитет уплътняване трябва да се използва.

За вида на запечатани среда: пълен attentionshould бъде запечатан медии съвместимост с theselected запечатка, а именно да се гарантира, че workingconditions на стабилността на техните химически andphysical свойства на грундове, да sealedliquids съвместими помежду си.

Втвърдяване условия: когато използвате anaerobicadhesive, трябва да обръщат внимание на това дали wehave условия, за да правя с въздух. Ако на thejob сайт невъзможно топлина и лепило втвърдяване processof сложни условия, трябва да изберете на стайна температура, без въздух изисквания за othertypes на уплътнители. Алтернативно контролира andreduce на чифтосване повърхност на печата. Alsoincreased в анаеробно лепило лепило за makeit по-кратко времето за сушене на catalystcomponents.