Уплътнители, намаляване разходите

Преди избора на уплътняване, е най-добре да sealexpert съвет към старши адхезия към determinewith запечатка, че най-добре отговаря на вашите нужди. Тяхната експертиза ще ви помогне да намерите mostsuitable запечатка--качеството whileeliminating ненужни разходи.

Очертаваща незадължителен запечатване лепило, вие canreduce вашите разходи за запечатване от следните thesesteps.

1. не използвайте прекалено много агенти по уплътнител. Понякога производителите вярват, че използването ofsealing лепило повече сцепление ефект е идеален, в действителност, това е една грешна представа. Използването на прекомерно количество лепило, ще не само увеличаване на thecost на лепила, в действителност, също ще повлияе резултатът на връзката. Ако имате questionsabout размера на запечатка, най-добре да се консултирате с asealant продукт продажби персонал или на themanufacturer в техници, те ще provideyou с практически решения.

2. намаляване на запълване точка приложения. Ако youregularly трябва да замени лепило остатъци, thentry за намаляване на попълнете точка приложения.

3. запечатка за удължен срок на годност. Ако aburn цяла кофа на запечатка, тогава Съдът се thewell запечатани контейнери възможно най-скоро, така че да се избегне коагулация или изпаряване.

4. проверка на налягането на устройството. Ако налягането е твърде голям, може да предизвика уплътнителя да andaffect живота на хидравличната помпа на отпадъците. Тук млад определителен да направите е да се определи правилното pressuresetting и гарантира, че оборудването е strictlycomplying със зададената стойност.

5. планирани инспекция и поддръжка на yourequipment. Редовната поддръжка ще подобри theperformance и, в допълнение, също може да reducemaintenance разходи.

6. в сравнение с други продукти за запечатване, watersealing агент може да намали значително разходите. Следователно при избора на уплътняване продукти, tryto дават приоритет на вода тюленови продукти. Simplewater тюленови продукти са лесни за почистване и useconditions за разлика от химически уплътнител agentsrequire високи инвестиции в Лонг-termmaintenance на оборудването.

7. повторно използване на пречистената вода andcleaning вода. Конфигурирането на устройството може да бъде usedmultiple пъти за производството на чиста watersystem за пречистване на вода с чиста waterseveral времена.