Метод за запечатване

Печат там са много видове: силикон запечатка, полиуретанов уплътнител, полисулфид запечатка, акрилни уплътнители, анаеробни запечатка, epoxysealant, бутил запечатка, неопренов каучук, PVCseal, както и Асфалтов Слепващи.

Покупка запечатани каучук основните видях няколко изпълнение: и сили (извади счупени на сила/кръстосано нарязани област); II, както и стик получени сила (отворена на сила/стик получени зона, база материални щети освен); три и скорост на разтеглянето на фрактура (извади счупени Ши на дължина/Haranaga); четири и анти-стареене капацитет; пет и външен вид (Азия фотометричните, частици, балон); шест и вид застраховка секс (не чертеж, държавата повърхност не увиснала); седем и срок на годност; осем и втвърдяване на време.

Пластмасовите стъкла не е няма добри или лоши точки, свойства съответстват на цените, за най-добрите. Последвано от стабилност и пълната сума или не, това е тест за производителите. Ако thesealing капацитет с по-малък капацитет (Забележка: е обема. Запечатка, това е много сериозен) така че уплътнителя се отстранява, първо, този businessidea е проблема, ain; t, където той става. (Повече проблеми да докажат, че са looselycontrolled производствени процеси). Ако dosageshould се вземат под внимание sealantproduction стабилност