Сблъсък на концепцията за хидроизолация индустрия и противопоставянето на технологии

Всички неща са през лятото, водоустойчиви и стремеж за нова ера. Китай международно покрива и хидроизолация изложба, един от световните трите най-големите покривни изложби, се е завърнал в оживения Шанхай, тъй като тя беше първата проведе през Шенжен миналата година. Като гръбнак на китайски сграда, хидроизолационни материали, Kejian полимерни материали (Шанхай) Ко ООД, снабръчкана алуминиево фолио лента, супер водоустойчива лентаи други нови продукти, е навлязла тази изложба с цел на посвещава себе си на развитието на хидроизолация в Китай. С много местни и чужди индустрия Топ предприятия да проучи най-новите тенденции за развитие и авангардни технологии ефективно насърчаване на предприятието водоустойчив продукти, по-нататъшното развитие на националната хидроизолационна индустрия.

W2.jpg

Като хай тек предприятие интегриране на изследвания и развитие, производство, продажби, техническо обслужване и водоустойчива инженерно строителство в строителен водоустойчив материал, той е бил не само продажба на водоустойчив материал, но също и осигуряване идеята за систематично водоустойчив услуга. Ние идваме с искреност, нула разстояние взаимодействие, лице в лице разговор, и споделят със света хидроизолация граничния поле в много години на вода доказателство продукти натрупан опит.

W7.jpg


Kejian персонал"s топло и внимателен услуга, професионален взаимност място разтвор, привлечен, пълен товар и отиде.

Червен изложба зала дизайн е включен фирмено парти изграждане култура, водени от Червената партия клон, подпомага предприятието да практикуват "занаятчия дух", разбрах, Зелената развитието, сложи услугата, иновации, единство, развитие работа идеята на производствена практика, насърчават "двойно сервиз масово предприемачество и иновации" concretization, практика, наследството на духа на занаятчии, изящни творби.

W4.jpg

 набръчкана алуминиево фолио лентаW6.jpg

    супер водоустойчива лентаW5.jpg

алуминиево фолио лента

Този водоустойчив изложба Kejian стопанство имат по-нататък повишавам на индустрията на популярност. Чрез размяната на нови продукти той също напълно демонстрира изключителни силата на Kejian акциите в сектора на хидроизолация. Въпреки че изложбата е приключил, но красиви и движещи се в сърцето на всички никога няма край. То се съобщава, че 17 th Китай хидроизолация изложба ще се проведе в Шанхай през 2019. Нека да се срещнем 2019 заедно.

W1.jpg