Съншайн стаята е изтичане. Какво правиш?

Погледнете други хора слънце стая е добър, чай, чат, вижте звездите, но също така да растителна сочен, се грижи за цветя и растения. Обаче направи собствена слънчева стая, навсякъде е проблем, лято е твърде горещо, зимата е прекалено скучно, навсякъде изтичане на вятър, дъжд. След това се чувстват прави голяма беда постави там, направи слънце стаята наистина съжалявате, как да направя? Да видим каква е причината?

图片1

Освен красота ще трябва да платите повече внимание на следните аспекти:

Първо, проблемът за изтичане. Съншайн зала течовете е наистина главоболие, много собственици на инсталацията на слънце къщи са имали проливен дъжд навън, светлина дъжд в залата за слънце, също държат падане. Има две основни причини за изтичане на вода в слънчева стая.

1. структурни проблеми. Слънчева къща е всъщност къща, бедните стабилността на рамката неизбежно ще доведе до теч. В горната част на Слънчевата къща е обикновено стъкло, е по-голяма сила, слабите рамка под натиска на стъклото, ще доведе до лека деформация на целия Слънчев стаята, водоустойчива част ще се проведе на структурата на промяната. Това може да доведе до промени, като лепило, което не е възможно без изтичане, на кипене и е невъзможно да поправите това изтичане. Теча е определено и ремонт е фиксиран, и тя трябваше да се пропуска за кратък период от време. В частност някои компании с цел намаляване на цената, намаляване на дебелината на стабилна рамка или намаляване на плътността на рамката, в резултат на Люк вдлъбната форма.

2. материалните проблем.Каучукови хидроизолационни за слънчеви стаи играе много важна роля. Пропастта между горния капак на слънчева къща и на фасадата врати и прозорци и рамката зависи от атмосферни влияния лепило, силикагел водоустойчив лечение и некачествени каучукови хидроизолационни ефект. Не може да помогне на дъждовна вода потапяне и слънцето, дълго време е лесен за процеса на стареене, водещи до изтичане на слънчева светлина стая.

Ние препоръчваме KejianСиликонови изветряне лепило, отлично времето устойчивост и устойчивост на висока и ниска температура, дълъг живот, UV, озон, дъждовна вода, градушка, изключително висока и ниска температура (- 40 ℃ до 100 ℃) няма да се отрази. Излекувани уплътнителя запазва еластичноста на-40 ℃ до 100 ℃, не води до добро сцепление сила на втвърдяване или крехкост и не изисква undercoating. След втвърдяване, излекувани херметик може да доведе до силна адхезия сила за повечето строителни материали.

Подходящ за: стъкло, към алуминий и други завеса стена неструктурни скута или челно уплътнение, към покрив сграда съвместната тюлени, кухо стъкло двустранен печат, тухли, керамични и метални табела косвени шиене.

图片2


Разбира се, ако стаята ви Слънчев трябва поддръжка, можете също да изберете да изградиедностранно бутил водоустойчива лента, това е една гъвкава водоустойчив материал, с отлична възможност за проследяване, може да устои определен диапазон на формата промяна.

图片3

Второ, проблемът на излагане на слънце.Лятото слънце стая в слънцето, което прави слънцето стая висока температура и отблясъци. Например, външна температура от 30 ℃ и изложени на слънцето стайна температура може да достигне 60 ℃, ходят в като пара пещ, тя е наистина горещо. Това се дължи главно на слънцето стая профил и невъзможността да се направи добро оцветяване. Обикновено материалът, използван в пазара на алуминиева сплав, алуминиева сплав е добър проводник на топлина, след топлинна проводимост, горещ газ в къщата няма да бъде освободен. Това причинява топлината в залата sunlight да се покачва. Без чадър система, лято, слънчева стая минава през слънцето директно, абсорбира слънчевата светлина, своята вътрешна температура се издига, образува температурна разлика въздушен слой, по-близко горната температура на повърхността, по-висока.

Трето, проблемът на студени мостове.Особено в северната част това е мястото, където студени мостове се случват често. Северна зима студена и ниска температура, закрит и открит температурната разлика е особено голям, студен въздух в стаята, както и комбинацията от горещ въздух, в крайна сметка ще формират водна мъгла, която е погълната на повърхността на слънцето, отразява красотата на Слънцето, главно поради запечатването на слънцето.

Открили, че изтичане на слънчева светлина стая може да се дължи на проблема с времето резистентни лепило, тогава ние трябва да направим добра работа за превенция, ние знаем, че водата е пореста, направете превенция работа не може да бъде спешно, зимната да предотврати края на работата е много важно.

Лепило между врати и прозорци и рамки не трябва да се пропуска, врати и прозорци профил ставите, рамка между срещата, толкова дълго, колкото има разлика когато има вероятност да протекат дъжд, Слънчев стая течове методи на лечение са много, главно зависи как водата изтичане възниква в Слънчев стая. Kejian акции предполагат, че ние трябва първо Погледни цялостната моделиране и структурни проблеми на слънчевите къщи с различни приложения и след това вижте дали те са причинени от повреда или повреда на изветряне лепило, и след това те трябва да бъдат предмет на ограниченията на заобикалящата среда и сайта. След това прави съответната водоустойчив схема.