Те намират широко приложение на лепила в производството на домакински уреди

Като един от спомагателни материали в производството на домакински уреди лепила се използват по-широко. Това е главно благодарение на непрекъснатото развитие на производството на домакински уреди, изискванията за вида и функционалността на домакински уреди са все по-високи и по-високи. Рационално прилагане на лепила може не само отговарят на нуждите на дизайна на продуктите, но също така да подобри ефективността на производството на предприятията. Намаляване на разходите на цялостна има очевиден ефект.

image.png

Като един вид лепило за лепене и запечатване лепилото е допълнение към общата механична връзка. С непрекъснато усъвършенстване на качеството на домакински уреди през последните години някои висока производителност силикагел, анаеробни лепила, полиуретан и други продукти все повече и повече се използват в домакински уреди.

image.png


Лепило се използва широко в производството на домакински уреди, главно в: измиване машина за производство на пластмасови части и метални части за свързване, запечатване трябва да използвате полиуретан или горещо стопи лепилото; за да се предотврати болт хлабав, перална машина или въздух с климатик ще използва анаеробно нишка заключване лепило за заключване, намаляване на употребата на уплътнения; Използването на анаеробни тръба Херметици резбови вместо суровина лента в вода Нагревател тръбопровод може да играе по-надеждна запечатване ефект; Висока температура, устойчиви силиконов каучук се използва при лепене и запечатване на електрически уреди като микровълнови печки, електрически фурни и сажди машини. За да изглежда красива, намаляване на връзката на тема дупки, някои продукти от външният вид на формата на лепило.

图片2.png

силикон запечатка


图片3.png

лепило за стъклопакети

С използването на нови структури и материали в проектирането и производството на електрически домакински уреди търсенето на лепила е все по-разнообразни, и изисква изборът на лепила в процеса на производство на домакински уреди разглеждане на условията на работа и условията за монтаж на продуктите. Има много фактори като производствени разходи и т.н., което представи по-високи изисквания за свойствата на лепила.

image.png

Различни самозалепващи материали трябва различни лепила, особено през последните години, селекцията на нови материали за домакински уреди също представи нови изисквания за самозалепващ ефект. Вземане поликарбонат като пример, въпреки че принадлежат към PCs, лепила с различни повърхностни свойства са различни и как да облигации заедно различни материали надеждно ще бъде посока, да се счита за в бъдеще. Следователно е необходимо да изберете подходящ самозалепващи продукти съгласно специфични условия. В сравнение със стопяеми лепила и лепила за разтворител, реактивни лепила са по-способни да се справят с по-сложни монтажни изисквания. Реактивен лепилото е процеса на втвърдяване на лепилото има процес на химическа реакция, като най-често срещаните незабавни лепилото е абсорбция на влага, втвърдяване реактивен лепила, неговото втвърдяване курс може да се коригира чрез промяна на своя реактиви. За да отговарят на изискванията на различните условия за работа.

Азn допълнение към самозалепващ материал, устойчивост на висока температура, втвърдяване скорост регулируеми, лепило трябва да бъде по-безопасни и околната среда.