водоустойчива бутилова самозалепваща лента въвеждане на продукта, характеристиките на изпълнението, най-пълната строителна технология, разграничение между добро и лошо (част първа)

Бутиловият каучук, IIR за кратко, е съкращение за изобутилен изопрон каучук. Той има добра химическа стабилност и термична стабилност, най-забележителната е херметичността и водонепропускливостта. Неговата пропускливост към въздуха е само 1/7 от тази на естествения каучук и тази на стирен-бутадиеновата гума е 1/5 от тази на стирен-бутадиеновата гума, докато пропускателната способност на парата е 1/200 от тази на естествения каучук, а тази на стирен-бутадиеновата гума е 1/140.

Този материал е трудно да се проникне от газ, използвани в хидроизолацията запечатване е парче от тортата.Какво е още по-страшно е неговата изключителна устойчивост на атмосферни влияния.Според съответните данни от изпитването, устойчивостта на бутилова гума на висока температура може да достигне 120 ℃ , а съпротивлението при ниски температури е -40 ℃.

Строителната водонепропускливост на изтичане е висока, китайската сграда водоустойчива и нулевата консултация преди проучването, процентът на изтичане е до 90%, водоустойчивият ремонт вече е много добър морски морски водоустойчив пазар, но скоро е пазарът на Червения мор .Много големи предприятия са създали и ремонтни отделения, за да споделят голямата торта. Продукти за бърза поддръжка; Акрилатен фугиращ материал, Бутилова лента.

图片1.jpg


  • Характеристики на продукта

(1) отлични механични свойства: висока якост на свързване, висока якост на опън, добра еластичност, добра способност за разширяване и силна приспособимост към деформация и напукване на интерфейса.

(2) стабилни химични свойства: отлична химическа устойчивост, устойчивост на атмосферни влияния и устойчивост на корозия.

(3) надеждни приложения на приложение: неговата адхезия, хидроизолация, запечатване, устойчивост при ниска температура и последващо свойство, добра стабилност на размерите.

(4) просто строителство.

  • обхват на приложение

(1) Покривна хидроизолация, подземна хидроизолация, хидроизолационна обработка на конструктивни строителни фуги и запечатване на ленти от полимерни водоустойчиви навити материали за нови строителни проекти.

(2) запечатване и водонепроницаемо третиране на строителната връзка на структурата на метрото в общинския инженеринг.

(3) херметичен, водоустойчив и амортисьор в съединението на цветна пресована пластина. Връзката е херметична, водоустойчива и амортисьор.

(4) лепене на лепило за лепене в автомобилния монтаж

(5) хидроизолация и запечатване на фуги в конструкцията на стоманени конструкции

(6) Бутил лента от композитни алуминиево фолио е подходящ за водоустойчив запечатване на различни видове граждански покрив, цветна стомана, стоманена конструкция, водоустойчива ролка, PC борда и така нататък под слънчева светлина.


  • Строителни разпоредби

(1) това правило е приложимо за уплътняващи и хидроизолационни работи на покривни конструкции на граждански конструкции и повърхности от метални пластини с леплива лента като водоустойчив навит материал, свързване на метални пресовани плочи, свързване на плоскости за PC и други поддържащи материали.

(2) проектирането или използването на лентата се извършва в съответствие със съответните разпоредби или по отношение на корпоративните стандарти.

  • общи разпоредби

(1) Конструкция в температурния диапазон от -15 ° C до 45 ° C (когато се предприемат подходящи мерки при превишаване на зададения температурен диапазон)

(2) основата трябва да бъде почистена или избърсана, суха, без плаваща почва и масло.

(3) Няма скъсване или пилинг на връзката в рамките на 24 часа след изграждането.

(4) изберете различни типове и размери на лентата според конкретните нужди на инженерите.

(5) кутиите са поставени на 10 cm около разстоянието от земята, не надвишава 5 кутии.

  • Строителни инструменти

Почистващи инструменти, ножици, преси, ножове за тапети и др.

  • оперативни изисквания

(1) Почистване на основата без замърсяване с пепел, вода, водни пари.

(2), за да се осигури основната повърхностна температура на свързващата якост над 5 ° C, може да се произведе специална нискотемпературна среда.

(3) Открийте лентата веднъж преди да използвате.

(4) не използвайте с водоустойчиви материали, съдържащи бензен, метанол, етилен и силикагел.

  • Характеристики на процеса

(1) конструкцията е удобна и бърза. Използването на лента от алуминиево фолио трябва да се свърже едновременно и повърхността на основата е чиста.

(2) широкото изискване за конструктивна среда. Температурата на околната среда е -15 ° C-45 ° C и влажността е под 80 ° C. тя има силна приспособимост към околната среда.

(3) процесът на ремонт е прост и надежден. Необходимо е само едностранно да се използва самозалепваща лента в голямата зона за изтичане.

图片2.jpg