водоустойчива бутилова самозалепваща лента въвеждане на продукта, характеристиките на изпълнението, най-пълната строителна технология, разграничение между добро и лошо (ЧАСТ ВТОРА)

  • Характеристики на процеса

(1) конструкцията е удобна и бърза. Използването на лента от алуминиево фолио трябва да се свърже едновременно и повърхността на основата е чиста.

(2) широкото изискване за конструктивна среда. Температурата на околната среда е -15 ° C-45 ° C и влажността е под 80 ° C. тя има силна приспособимост към околната среда.

(3) процесът на ремонт е прост и надежден. Необходимо е само едностранно да се използва самозалепваща лента в голямата зона за изтичане.

  • Метод на строителство

  • Метод на изграждане на стоманена конструкция

(1), в зависимост от междината на металната плоча или съединението, ширината на съединението, съгласно изискванията на инженерния дизайн, изберете размера.

(2) избършете съединението от металната плоча.

(3) започнете от единия край на металната пластина, бавно отворете двустранната лента по дължината на съединението в права линия и залепете уплътняващата лента в скута на долната метална плоча, след това внимателно натиснете лентата с ръка, за да направите тя е здраво свързана с метала.

(4) отрежете изолиращата хартия над лентата, натиснете металната пластина върху горната част на интерфейса в съединението и след свързването натиснете съединението последователно, така че съединението да е здраво залепено и плътно затворено.

(5) затегнете винтовете така, че горната и долната адхезивни повърхности на лентата да са плътно свързани.

图片3.jpg


  • Метод на изработка на корниз върху метален плосък покрив

(1) след инсталиране на сглобяема канавка, почистете бетонната повърхност на парапета над канавката и почистете основния препарат.

(2) след като основното средство за третиране не е фиксирано, пан-водната плоча е инсталирана, за да се гарантира, че инсталацията е здрава и тясно съчетана със стената.

(3) избършете таблата с чиста повърхност, поставете лентата от алуминиево фолио от едната страна върху съединението между таблата за вода и циментовата стена и натиснете лентата последователно, за да направите лепилото здраво; ако използвате лентата от едностранно алуминиево фолио с широчина 80 мм, не можете да използвате таблото за пантите.

  • Метод на изграждане на стоманена конструкция Проект за ремонт на покриви

  1. Изтичане на контакт с метални пластини

    (1) отстранете оригиналния уплътнител от металната пластина.

(2) отново изтрийте металната плоча от мястото за ремонт.

(3) в зависимост от условията на свързване на мястото за утечка, е избрана единичната лента от алуминиево фолио с различни спецификации;

(4), непосредствено покриващ съединението с лента от алуминиево фолио;

(5) натискане на ремонтно място последователно след залепване, така че едностранната лента от алуминиево фолио да е здраво закрепена към съединението.

II. Комбинирано изтичане на профилирана стоманена плоча и циментова стена

(1) извадете цялото оригинално силиконово лепило от съединението от профилирана стоманена плоча и циментова стена;

(2) изтрийте отново съединението от профилната стоманена плоча и циментовата стена.

(3) връзката между металната плоча и циментовата стена е свързана с едностранна лента от алуминиево фолио и след това се уплътнява и поправя последователно, така че едностранната лента от алуминиево фолио е здраво закрепена към съединението.

  • Методът за конструиране на дневен светлинен плосък покрив

I. Метод на нанасяне на двустранна лепяща лента

(1) осветителната табла е монтирана върху скелета. Избършете плочата от алуминиева сплав с лепяща лента.

(2) лентата се отваря и се залепва в жлеба от двете страни на плочата от алуминиева сплав, лентата се уплътнява след монтажа и изолиращата хартия се откъсва и алуминиевата сплав е поставена върху осветителната платка и фиксирана Водоустойчиви винтове;

(3) Уплътняване на стена с директно свързване с единична лента от алуминиево фолио върху таблото за осветление.

II.Метод на използване на едностранен нетъкан лента

(1), след като осветителното табло е монтирано върху скелета, избършете връзката на светлинната табела със залепваща лента.

(2) лепилната лента се отваря в съединението на слепената осветителна платка, разделящата хартия се разкъсва, докато лентата се уплътни и листата от алуминиева сплав се монтира върху осветителната платка. Закрепете с водоустойчиви винтове.

(3) единичната лента от алуминиево фолио е директно свързана към стената на осветителната плоча.

图片4.jpg

III. Метод на конструиране на водоустойчив навит материал

1. Строителни изисквания

(1) Индексът на ефективността на лентата трябва да се прочете внимателно преди изграждането, за да бъде подходящ за температурата и влажността на околната среда по време на строителството.

(2) според различни водоустойчиви бобини и различни методи, се избират различни видове и размери на лентата.

(3) преди изграждането, конструкцията на водоустойчивия слой трябва да се извърши след проверка на качеството на проекта в предходния параграф.

(4) в съответствие с изискването за инженерно проектиране, водонепроницаемата мембрана е здраво свързана към изравняващия слой, а феноменът на празен барабан не е разрешен. Водоустойчивият слой трябва да бъде защитен след изграждането.

(5), когато използваме лепилна лента на парапетната стена, трябва да обърнем внимание на здравината и изравняването на лепилната част на тухлената стена или бетонната повърхност. Ако повърхността е лоша, пулпът от циментова прежда трябва да се използва като ремонтна обработка, така че повърхността да е плоска и твърда без плаващ пясък.

2. Метод на изграждане

(1) локализирайте и отместете ширината на съединителната връзка на навития материал. Когато лепилото и лентата бяха използвани в съединителната връзка, ширината на лентата беше 80ММ-100ММи широчината на лентата беше 15ММ-25ММ.

(2), когато се използва само залепваща лента в назъбената част на навития материал, ширината на прегънатата връзка на навития материал е 50 mm.

(3) водонепроницаемият навит материал е празен и лепилото за лентата се използва в заострената част на навития материал, а ширината на прегънатата връзка на навития материал е 60 mm.

(4) за инженерство с висока степен на хидроизолация, 25 мм нетъкана лента може да се използва за запечатване на ръба на интерфейса.

(5) двустранната лента се използва за свързване между навития материал и намотъчния материал между навития материал и основната повърхност и едностранната лента се използва за затварящия интерфейс и запечатващата връзка в крайната част ,

3, Истинско и фалшиво разграничение

А, Мирис

На първо място, от миризмата, автентичният бутилов каучук е в основата си вкусен, а тези с лек лосион или битумен вкус най-вече намаляват разходите за добавяне на битумни съставни материали.

Б, погледнете цвета

Според цвета на гумата истинската бутилова гума е бяла и жълтеникава. За да се спестят разходите, повечето местни производители намаляват разходите чрез добавяне на асфалт, така че цветът също да стане сив или черен. Разбира се, цената се намалява и устойчивостта на високи и ниски температури също се намалява.

С, първоначален вискозитет

От първоначалното разграничаване на вискозитета, така нареченият първоначален вискозитет е първият контакт с материала, възприеман вискозитет. Истинският вискозитет на истинния бутилов каучук не е много висок, както е показано в материала, има добър вискозитет. Но специалистите могат да видят с един поглед, че това е смес от асфалт и емулсия, която подобрява вискозитета. Въпреки това, при високи температурни времена, особено в гореща лятна метална повърхност, високата температура може да достигне 80 ℃, често се появява течащ феномен. Трайността му е очевидна.

D, тест за изгаряне

Висококачественият каучук изгаря бавно, дим по-малко, няма миризма и бял сив прах след изгаряне.

Лош каучук изгаря бързо, черен дим, придружен от силна миризма на каучук, изгарящ черен прах.

Е, лице от алуминиево фолио

Алуминиево фолио повърхностна диференциация, настоящият пазар е най-алуминиев филм и алуминиево фолио композитни нетъкан плат, два материала.

Макар че повърхността на алуминиевото покритие може да съчетае разнообразие от цветни продукти, но поради факта, че неговият материал не е устойчив на ултравиолетовите лъчи, животът обикновено е по-дълъг от две лета. В крайна сметка ще откриете, че добрата визия привлича вниманието, но в крайна сметка клиентът иска качество.

Друг пример за алуминизирана композитна нетъкана плат, тази привидно сложна двуслойна композитна повърхност, главно като мрежеста повърхност на лентата Ding Ji. Подобно на алуминизираните цветни повърхности, тази привидно превъзходна лента на мрежата се грижи за нежеланото желание на клиента за красота, но пренебрегва нейното въздействие върху качеството.