Широко използван в огнеупорни лепила в различни индустрии.

Огнеупорни лепила се използват широко в различни индустрии, тъй като търсенето на забавители на горенето съществува в различни области. За да се премахнат скритите опасности, расте и полето на приложение на огнеупорни лепила.

По-специално Съединените щати, Канада, Япония, Западна Европа и др. Свързват приложението и безопасността на полимерните материали и формулират различни стандарти за забавяне на горенето и съответните правила за безопасност, като аерокосмическа, авиационна, отбранителна, военна, електроника и др. и електротехническата промишленост. Миннодобивната промишленост, автомобилната промишленост, гражданската текстилна промишленост, гражданското строителство и дори отделът за производство на мебели поставиха строги изисквания към огнезащитните лепила, като по този начин насърчиха изследването на огнезащитните лепила и разработването на огнезащитни лепила ,

Огнеупорните лепила имат ниска запалимост, тлеещи и токсични свойства и получават все повече внимание и развитие, а полетата на приложение се разширяват. Огнеупорни лепила, може да сте запознати с него, но знаете ли тяхната специфична употреба?

QQ图片20191121113546_wps图片

1. Универсално приложение в аерокосмическото и въздухоплавателното средство: В момента огнеупорните лепила са най-широко използвани в аерокосмическата и космическата промишленост.

de228ad31d3936ab1709909678bdd25926996cde34400-QEyWAL_fw658

2. Полиране и свързване на електрически и електронни изделия: Поради изискванията на техническите спецификации за безопасност, топлинната устойчивост на продукта е подобрена и огнеупорните ленти

се налагат върху използваното лепило. В противен случай електрическа искра с високо напрежение ще доведе до пожарна авария.

3-141119224s7

3. Приложение към печатни платки: Печатните платки се използват в електрически и електронни изделия. В процеса на производство се използва запояване, така че се използват високотемпературни устойчиви на горене лепила.

4. Производство на ламинати, декоративни и запалими повърхности: в обществени зони като театри, хотели, магазини и др. В транспорт, като автомобили, влакове, самолети, кораби и др. Декоративни панели и ламинати. Изисква се забавяне на горенето у нас и в чужбина. За да се избегне разпространението на малки източници на пожар, причинени от пожарни произшествия. Огнеупорни лепила се използват в големи количества в тази област.

5. При изграждането на превозни средства, кораби, мини и др., Използваните лепила са длъжни да имат забавяне на пламък, тъй като производството на запалими газове в строителната зона не се разпространява лесно, не само изисква подмяната на лепилото да имат забавяне на горенето след втвърдяване, но и по време на строителството. Произвежда горим газ.

Redocn_2012042503190779

6. В строителната промишленост, лепило за запалване на горенето за строителната индустрия получават внимание, като епоксиден цимент за забавяне на горенето, за окачване, окабеляване и декорация, неопрен за огнеустойчивост за монтаж на PVC и поливинилхлориден каучук.

201702271536191516

7. В битовата промишленост огнеупорните ленти са широко използвани и в производството на граждански текстил и мебели. Например, водоустойчивите лепила за граждански ветрове и облекла в Япония и Съединените щати обикновено се използват като противопожарни акрилатни хидроизолационни средства. Лепилото, използвано в производството на мебели, е основно огнеупорен сорт, за да се гарантира безопасността на граждански пожар.

С развитието на високи сгради, леки превозни средства, високотехнологични уреди, висококачествени мебели и мащабна индустриализация, широкото използване на огнезащитни лепила може да осигури надеждна безопасност, значително да намали опасностите от пожар и да избегне социални опасности ,

QQ图片20191121114708

Огнеупорна лента

Описание :

TOP BEST-663Z е тип запечатващ пламък, непроливен уплътняващ материал, който е направен от висококачествен каучук, пластификатор, има добри характеристики на пожароустойчивост, запушване на дим.

Приложение A rea :

Използва се за запечатване на всякакъв вид дупки в автомобилното тяло, висока сграда, електроенергия, химическа промишленост, металургия, електрически проводници, проект за кабелни системи и т.н., така че да се предотврати пожар, от който да проникне.