【Kejian важни новини】 Tongji университет и Kejian Изграждане на преподаване и научноизследователска и развойна практика база

The cooperation of Tongji University and Kejian.jpg

Даде имена, Kejian стопанство официално се превръща в преподавателска и изследователска и развойна практика практика на университета Tongji. И между двете страни беше подписано практическо възпитателно звено за обучение и научно-изследователско споразумение. Освен това университетите "Кейян" и "Тонджи" ще си сътрудничат в иновациите в областта на научноизследователската и развойната дейност, отглеждането на таланти и техническите и т.н. Университетът Тонджи е национален ключов университет, свързан с министерството на образованието. И има дълга история и се радва на висока репутация на китайски известни университети.


Tongji University.jpg

Също така, това е националното "211 проекта" и "985 проекта" ключовото изграждане на колежи и университети. Освен това, той е изключителен в сферата на строителството и автомобилите и е един от най-строгите китайски университети в Китай. Концепцията за университета Тонджи е "Ще работим заедно, за да помогнем на хората и да донесем ползи за страната и обществото". Университетът Тонджи е национален ключов университет, свързан с министерството на образованието. И има дълга история и се радва на висока репутация на китайски известни университети.


Kejian Holding .jpg

Също така, това е националното "211 проекта" и "985 проекта" ключовото изграждане на колежи и университети. Освен това, той е изключителен в сферата на строителството и автомобилите и е един от най-строгите китайски университети в Китай. Концепцията за университета Тонджи е "Ще работим заедно, за да помогнем на хората и да донесем ползи за страната и обществото".