Пробийте през себе си и създайте бъдещето заедно - 12-годишнина от Kejian

12 години съгласувани усилия и растеж, 12 години ходене ръка за ръка

Едно славно пътуване,

Покажете близките дванадесет години ярки .

Период от извънредни години,

Написала блестяща глава Кейджън от дванадесет години.

Ноември 2017 г. Kejian Holding има 12-годишен рожден ден, благодарение на блестящото представяне на продажбите и дългосрочната, стабилна и отлична иновативна способност Kejian успешно се трансформира от неизвестна малка компания във водещ производител, специализиран в производството на бутил каучук в Китай и се нарежда сред най-големите производители на бутилкаучук, производител на бутилова лента в света.

Борба твърди , славни цветя през пролетта и твърди плодове през есента

Kejian Holding използва новата възможност за развитие на лепилната промишленост, базирана на бизнес философията на "Service, Innovation, Unity and Development", като "иновация" като тракция, повдигащ капацитет, насърчаване на развитието. В рамките на дългосрочни отношения на сътрудничество с редица висши учебни заведения, всяка година се предлагат нови продукти на пазара, като продуктите включват бутил, изопропил, хлоропрен, силикон, полиуретан, епоксидна смола, акрилна смола и други дисциплини, tech постижение трансформация проект.Той има много изобретения патенти, в същото време през 2016 г. е идентифициран като високотехнологични предприятия в Шанхай и избрани през 2017 Шанхай науката и технологиите гигантски предприятия за разплод, по отношение на бизнес квалификация, мащаб на управление, и други аспекти, за да се постигне развитие на скокове.

图片1.png

Надявам се на съгласувани усилия , сътрудничество и печелене.

   Търговският отдел на Кейян се доближава до стратегическото темпо на компанията , изгради екип за продажби, който се бори, обича, отдаде се. Времето лети, без болка, без печалба, ние вървехме заедно с страст през последните 12 години, написахме бизнес стихотворения заедно през последните 12 години, споделяхме радости и скърби заедно през последните 12 години, бяхме ръка за ръка, за да преминем през големия път през последните 12 години, рамо до рамо, за да преодолеем трудностите и трудностите през последните 12 години . По повод празника Кейян Холдинг също така обяви през третото тримесечие на продажната конференция председателят Ву Хайао, директорът по продажбите на вътрешния пазар Ху Джънпинг, директорът на продажбите на външната търговия Чън Хюсонг, ръководителите на Севера и Юга и мениджърите на всички бизнес отделенията отчетоха постиженията и недостатъците на продажбите през първите три тримесечия, споделиха успешния опит и предложиха целите и плановете за четвъртото тримесечие, спринт до края на годината!

图片2.png

Пробийте себе си и създайте бъдещето заедно

  Kejian Холдинг dhere с добро управление , продължават да насърчават реформа и иновации, всеобхватна сила продължава да се увеличава, продажбите бизнес база постоянно консолидирани, пазарната позиция и стойността на марката продължават да се покачват. От малки до големи, от слаби до силни ...... Дванадесет години на оздравяване , да се преструвам напред. Брилянтен по целия път, стабилна и самоустойчива, спокойна увереност и самоопределение.Дейсет години е крайъгълен камък, за да станем свидетели на развитието на Kejian и също така е нова отправна точка за Kejian.

销售网络-修改.png

Нека да работим заедно, За 2027 г., да можем да стоим тук заедно, да полагаме клетва на света на раждането на едно велико начинание с по-гордост. Заповядайте заедно през бурята и стреса. Напред, вдъхновявайте, пробийте себе си и създайте бъдещето заедно.