Празник на годишната среща на компанията


На 11 януари 2020 г. беше проведено тържествено новогодишната конференция на тема „Не забравяйте първоначалното си сърце и имайте предвид мисията си“. Всички акционери, служители и специални гости на компанията се събраха заедно, се примириха със старата и посрещнаха новата година и карнавала.


领导 讲话


Вечерта беше открита от страстен и динамичен откриващ танц. След това генералният мениджър Ву Хайтао изнесе реч през Нова година 2020 г. Г-н Ву искрено благодари на лидерите на всички нива, гости и хора от всички слоеве на живота за проявения интерес към изграждането на наука и технологии. Подкрепата, благодаря на целия персонал за тяхната упорита работа, обобщи работната ситуация през 2019 г. и очаква с нетърпение конкретния план и перспективите за развитие на компанията през 2020 г. Изминалата 2019 г. беше изключителна година. Наука и технологии създадоха нови върхове и пробиви във всички аспекти. Исторически погледнато, науката и технологиите са платили десетки милиони данъци през 2019 г. Това се отразява в духа на ангажимента на науката и технологиите за изпълнение на социалните отговорности. В днешното общество стойността на предприятията все повече се отразява в социалните вноски. Предприятия, но за да се превърне в добра компания в новата ера, това няма да бъде поради големия й мащаб и големите печалби, а зависи от мисията и обществената воля за активното облагодетелстване на обществото и дали той може да допринесе истински за обществото , Science and Technology Co., Ltd. никога няма да забрави първоначалното си намерение, имайте предвид своята мисия, имайте предвид нацията, поемайте социална отговорност и не се отпускайте и не спирайте.
颁奖仪式


През 2019 г. оперативните показатели на Kejian достигнаха нов връх. Плодотворните резултати не могат да бъдат постигнати без съвместните усилия и съгласувани усилия на много строители на наука и технологии. Има „работник модел“, който всеки ден посреща първите лъчи на утринната светлина, „десет години служители“ в продължение на десет години, упорит труд и оплаквания и „годишна звезда“. Президентът Ву и лидерите последователно раздаваха трофеи и бонуси на победителите. 100-футовият прът отива по-далеч, а средният поток, който удря водата, е точното време! Нова отправна точка, ново предизвикателство и ново пътешествие през 2020 г.!С края на церемонията по награждаването се появяват различни изпълнения, които започват да се появяват, а аудиовизуалният празник е на път да започне! Танцът е пълен с младост, пеенето е директно за душата, танцът е уникален, а скечовете са хумористични и смешни ... Програмата е прекрасна и в шоуто ще има много вълнуващи шоута.抽奖环节


     

Зад всеки празник стои ангажимент, който никога не сме виждали досега. Всяка опора, всеки ред, всяко действие се подготвя внимателно; всяко падане и изкачване, всяко завъртане и скок, всяко консолидиране на практиката е точно за всяка аудитория. Това е уникалността на отличителните за кеджийците хора.


Всяка година печелим и растеме. Благодаря ви за цялата ваша компания и всеотдайност, и за цялата ви помощ и насърчение. Продължете миналото, за да приветствате новата година и бъдете в крак с времето, за да поздравите новата 2019 година, не забравяйте първоначалното намерение, имайте предвид мисията