EPDM хидроизолационна мембрана и строителния метод

EPDM хидроизолационна мембрана се състои от EPDM (етилен, пропилен и малко количество от dicyclopentadiene съполимер полимер), втвърдяване агент, ускорител, полимерни мембрани от подвижния или екструдиране процес.

EPDM хидроизолационна мембрана характеристики:

1 добър опън свойства, удължаване процент е голям, по-добре да се адаптират към нуждите на масовия разширяване или напукване деформация.

2 добър стареене устойчивост, устойчивост на киселини и алкални, корозионна устойчивост, на експлоатация до 35 години.

3 добри висока температура изпълнение, ниска температура може да достигне до 40 градуса, висока температура може да достигне 160 градуса, може да се използва за дълго време в лоша среда.

4 светлина тегло, намалена покрива натоварване.

5, растението е добър корен проникване съпротива и могат да бъдат направени в покрива хидроизолационен слой.

6 модифицирани специалната молекулярна структура, може ефективно решаване на проблемите в страната и в чужбина, три юана на самозалепващи скута.

7 строителството е удобна и надеждна и не околната среда замърсяване.

8 устойчивост на химическа корозия, могат да бъдат приложени специални поводи.

9 поддръжка е удобен, цената е ниска, обработката на детайлите е удобен, против перфорация е добро.

EPDM хидроизолационна мембрана строителство метод:

1 горещи настилка метод

(1) методът за горещи настилка може да намали инженерни цената на водоустойчив слой, който може да се избегне лепило, водоустойчив слой, дълбене явление.

(2) основната обработка за циментов хоросан слой, плътни, плавно, лъскав, няма издутина. Тревата трябва да е сух. Съдържанието на влага е под 9 %.

(3) в сухо на базата на SBS модифициран асфалт водоустойчива навити материал студено база масло, на изискванията на приложението на равномерен слой, сухи 6 часа (според температурата и набор, с не стик крак както и).

(4 първото хвърляне според правилната позиция, запалена факла (факел от бобина е около 0,3 м), с горелка отопление намотка и първичната намотка, до топенето на повърхността веднага след търкалянето магазин, нагрява равномерно, не се смучат в въздуха и чуждестранни въпроси при търкаляне и уплътняване изисквания, изправянето. Спиралата не се охлажда, с мистрия за печат на ръбовете а след това внимателно поставите факел единни шевове са запечатани, обръщат специално внимание на ръба и сложни части, за да се предотврати кърлинг.

(5) процеса на строителството на строителни технологии и практиката на двустранни единен подход е основно същото, павета вторият слой с първия слой да внедрят според около 0,3 м (съвместно разсрочени обща сграда един мога);

(6) безопасността защита: за укрепване на строителен мениджмънт и поддръжка на горещ газ съхранение и blowtorches, предотвратяване на пожари и аварии.

2 студено лепене метод

(1 основната обработка и покритие субстрат лечение агент и метод за същия горещи Магазин;

(2) четка база лепило: има SBS лепило Каучукови лепила, хлорид бутил лепило смес асфалт, изберете един вид. Изисквания по еднакъв начин в съответствие с униформа, размерът на квадратен метър на кг 0,5 ~ 0,7;

(3) PU лепила, хидроизолации процес: първо преобръщане според позиция са заделени 10 см широк вземат култура, преобръщане предно магазин, резервно търкаляне, изискванията на магазин Ниен гъста и гладка, внимавайте да не се включат в въздуха и чужди тела, не бръчки, не барабан, ставите трябва да е покрита с лепило и след изсушаването 20 мин победи ролка , пастата е фирма.

(4) повърхностна обработка: roll стик след пясък, ако се нуждаят от защита, могат да бъдат покрити със слой от каучук асфалт покритие и поръсете пясък или слюда в строителството (само 3 души) на човек да завършат своите собствени процеси.