Произтичат от предходно обучение

Kejian организира "предходно обучение" в края на април в 2016.The тема на това обучение е "поставям платно, отидете напред".

Знания и умения е само материални столица. Въпреки силния разум упорити боеве дух и воля, добра комуникация и сътрудничество дух, е една невидима сила към успеха. Всеки Kejian хора е научил стойността на разликата между екипа и лични.


Преодоляване на психологически страх, усъвършенствате постоянство да преодолеят трудности, предизвикателство невъзможна мисия. Всеки Kejian хора има ли забавно и били конкуренция със себе си.
При какви обстоятелства може да направи ограничени познания и умения, за да освободи голяма част от енергията; Как да се развиват тези, които остават в всеки и хората не може наистина да разбере способността и лихвите; Как да се постигне добра комуникация с другите и да разберете какво това съобщение може да се дълбоко в степен; Как да ефективно прекъсване лични егоцентрични концепция, промените безразлично отношението към другите и обществото. Това е истинското значение на пасивно предходно обучение.

Ние всички очакваме да следващото предходно обучение. Искате да се присъедините към нас?

2016-05-17