Как да се направи добра работа в шум колата

С подобряването на качеството на живот, нашите изискването за кола също е по-висока, особено в комфорт, когато става въпрос за комфорт, освен комфорт и колата тихо също е много важно и е основен източник на шум в колата, двигателя, въздух, гумите, структура на тялото, така че сега много хора да купуват кола, ще избере да засили въздействието на шум колата , по-долу за това как да направи добра работа в шум колата.

Могат да включват коли шум строителната площадка: шаси, четири врати, багажника, опашката кутия покривам, Худ, калник, покрив, инструмент бюро, защитни стени, U тип Као.

Звукоизолация инженеринг на системата е завършен от три стъпки: шок усвояване, намаляване на шума и запечатване.

1 четири врата, багажник, кола, nacelle и покривни обработка на сеизмични данни; осъществяването на затихване лечение, първични и вторични точки: първо е вратите и багажника, защото повечето от шума е чрез система за автомобили, багажника, шаси, врати и други части на входящи кола; последвано от кола етаж и двигателя позиция; и накрая на покрива на колата.

2. цялата кола на поглъщане на звука, обработка за намаляване на шума, най-важното е подборът на звукова изолация материал, звук изолация, основната цел е да се намали шума, но има много материал е не водоустойчив и тежка миризма, шум не само did не премествам, но да донесе повече проблеми, така че изберете вибрации звукови материали трябва да прикачите важност на този аспект избира известни марки , е водоустойчив и щадящи околната среда материали. Ние използваме най-най-добрите - 663G Звук затихване лист за търговски превозни средства за намаляване на шума и звукова изолация. Не е токсичен, безвкусен, не корозират, съответства на изискванията на превозното средство материали и части на емисионните характеристики на тест стандарт, с отлични самостоятелно самозалепващи, удобен строителство.

Сред тях Двигателят стая шум, за да си купите парче от вълнообразни звукопоглъщащи памук (разделен на огъня с огън, пожар вкус доста неприятни), купи кутии от спрей. Вратата звукова изолация, може да отидете и купите шумоизолирани памук или пластмасова изолация или изолация вълна чувствах към ставите за рамка на вратата е пълна шумоизолирани каса. A, B, C колона шум, подкрепление. A, B, C колона дупка с PU пяна агент пълни с около 40 % от пяна агент за пяна разширяване), което ефективно може да предотврати от метални вибрация – причинена от необичайни звук и увеличаване на тяхната неподвижността на каросерията на автомобила, завършването на, B, C колона звукоизолация проект. В полето опашката паста изолационни материали, опашката кутия от двете страни на челото позицията на колело също не мога да отида, така че тя може ефективно да намали гума шум от шума и изпускателната могат да бъдат причинени от шума и ефективно ограничаване на шума, ниска честота отзвук като тези предизвикани от бас част.

3 запечатване лечение на колата. Сключи сделката на колата, не прекалено печат, защото тялото запечатване Инженеринг е решен от изходящи предаване шума на фундиране трябва да направи тялото добро запечатване, да се балансира налягането на въздуха вътре в колата, в противен случай, прекомерно печат може да причини хипоксия в колата, представляват риск за тялото си.