"Ледена пътуване" в Япония

Това е китайската Нова година сега, и Kejian отдел продажби неща имат празници от 30 януари до 5 февруари. Kejian организира групово пътуване до Япония.


На сутринта на 30 януари неща, обединени в летище Пудонг и започна тяхното вълнуващо пътуване. Те са очаквали това толкова много, че те започнаха подготовката на дрехи, обувки и whatso от един месец преди. Като повечето китайски хора правят, те всички имат дълго пазаруване списък с тях.


Тя е в дълбока зима и цялата Япония е покрита с лед, те го наричат "лед пътуване". Обаче те са доста много забавно с "ice" през последните няколко дни. Техните пътувания включва skedding, гореща пролет душ, парти храна, Конна езда и др.


Япония, покрити със сняг и лед е толкова красива, че kejian продажби отбор взе куп от снимки през последните дни. Можете да видите лицето на всеки е замръзвам червено, но със смее висеше там винаги.


Всяка година Kejian продажба неща пътуват в чужбина като това. Те са били в Тайланд, Vitnam и много други страни. И всеки път за известно време, те имат малки екскурзии на вътрешния пазар. Чрез пътуване заедно, служителите могат да имат шанс да се отпуснете себе си и се доближи до всеки друг.


Пътуването в Япония не е приключила, но тези Kejian неща са вече говори за следващото посещение в чужбина.


да, къде да отида следващата година? Смях!От Eudora Neves