Kejian Холдинг да участва в церемонията по откриването на 2018 Отлични бизнес двойки да помогне

"Никой не може да бъде оставен на път за комфортен живот!"

"Аз съм най-загрижен за трудните маси."

- От новото годишно послание на генералния секретар Xi Jinping от 2017TIM图片20180408111010.jpg

В доклада на 19-ия конгрес на националния конгрес на партията генералният секретар Кши Джинпинг подчертава: Трябва да мобилизираме цялата партия, цялата страна и обществото, за да помогнем на бедните с прецизност.По време на борбата срещу бедността навреме В двете сесии тази година, Централният комитет още веднъж звучеше тромпет на излизането от бедността.

Прецизно намаляване на бедността, частните предприятия също са гръбнакът. В критичния момент на задълбочаване на реформата и спечелване на благотворителното дружество по всестранния начин Кейян Холдинг откликна положително на призива на централното правителство да изпълни своята социална отговорност със сухия дух на "камък на протектора, за да оставиш отпечатъка, хванеш желязо, за да имаш марка". Ще се стремим да направим вълнуваща карта на доклада за прецизно намаляване на бедността и любов към общественото благо. Да играе примерна роля в спечелването на битката срещу бедността, кръг начин.

TIM图片20180408111033.jpg

На 8 април Wu Haitao, председател на акциите на Kejian, секретар на клона на партията, председател на синдиката и други лично ръководи екипа, за да присъства на церемонията по откриването на отличните предприятия от "ръчния проект", организиран от Комитета на град Схешан от Китайската комунистическа партия и правителството на Сехън Таун. Целта на кампанията "ръка за ръка" е да се даде възможност на прецизираните домакинства, засегнати от бедността, да формират двойки "едно към едно" с предприятия, , Високото ниво на изчерпателна конструкция трябва не само да вижда "средното", но и да обръща повече внимание на "всяко домакинство". Да продължи да работи по двойки, за да помогне на нуждаещите се семейства, да дава съвети за мъжете и домакинствата. нека семейство изостана.

TIM图片20180408111100.jpg

На церемонията по откриването Комитетът на град Схешан от Китайската комунистическа партия и отговорното лице на народното правителство в Сехън Таун изрази сърдечната благодарност на 32-те двойки изключителни предприятия, избрани да помогнат. И да се възпроизвеждат възпоменателната чаша "ръка в ръка" на Kejian Holding и други предприятия.

QQ截图20180411164721.jpg

Грижата е добродетел, посвещението е царство. В бъдеще няма да забравяме нашата мисия, докато продължаваме да развиваме, да обновяваме и разширяваме. Активно отговаряме на националния план за борба с бедността, насочваме обекта на служба, изпълнението на точна help.KeJian Холдинг използват действия за упражняване на доброволния дух на любов и отдаденост, запали истината и топлината на света с любов, изграждане на по-хармоничен, по-цивилизован, по-красив щастлив дом.