Средногодишна изграждане на екипи на Kejian Company

С идването на второто тримесечие на отдела по продажбите, кратките и красиви спомени от лятото оставиха дълбок послевкус. Търговският отдел проведе второто тримесечие на 2019 г. в събота. Срещата е както обобщение за второто тримесечие, така и прогноза за третото тримесечие. За да се повиши информираността на екипа, на втория ден от конференцията се организира дейност за изграждане на група, за да се предизвика и да се отпусне.

Всяка сутрин в групата на Kejian Run това, което ви буди, не е първото слънчево греене през завесите, нито звъненето на будилника, а бегачите стават рано.

CgAGS11LzBqATsz0AAD15686TSk508


По обяд всички събрани във вилата се договориха предварително.

CgAGS11LzDqAEpcVAADD6FNrVVA002

След кратка почивка започнахме нервен и вълнуващ основен проект.

Team building не е първият път, който организираме, но този път е особено вълнуващ. Под ръководството на домакина всички се разделиха на 2 отбора и изиграха 3 мача:

CgAGS11LzLeADmPLAACV-YXIJvc433

Проект 1: Клопатната игра „Ние сме най-добрият отбор“ нека всеки почувства важността на еднаквостта на екипа и последователността на ритъма. Правилото е, че двата отбора образуват кръг и пляскат с ръце, за да сложат: 1, I; 2, ние; 3 ние сме 4-те, ние сме най-много; и така нататък, до последните 8, ние сме най-добрият отбор. След като получиха мисията, двата екипа веднага проведоха тренировката. По време на тренировката продължихме да настройваме ритъма, да откриваме умението и нашето   гласът беше силен и ярък , дори ако ръцете бяха болезнени.

 

Проект 2: Всички се присъединяват към ръце в кръг, нека всеки премине през обръча на хула. След като получихте реквизита, всички веднага се упражняваха и по време на практиката всички бяха фокусирани върху това как да направят проекта най-добрия. Нека всички осъзнаят, че всеки път, когато напредвате малко в екипната работа, всяка връзка прогресира малко по малко, а сближаването е като огън.

 

Проект 3: Съотборниците предават числата мълчаливо зад екипа. Двата отбора се подреждат последователно. Реферът ще информира последния екип на всеки отбор, след което ще препрати към най-горния. Първият ще бъде написан на хартията и ще бъде представен на рефера. Точността и времето, необходимо за всеки отбор. Тази игра култивира способността за групово сътрудничество, ясно мислене, прецизно овладяване и придържане към системата и точно предаване на информация.

След приключване на три проекта, всеки от нашите екипи направи сериозен обобщен анализ. Екип, който се стреми към съвършенство, изисква всеки член да бъде честен и надежден и да направи всичко възможно.

CgAGS11LzNuAautvAAD-SAJORHU644

CgAGS11LzQqAepnwAADb2gsLrYQ292

Това е незабравима вечеря с всеки участващ партньор. Малки събирания, големи печалби. Всички ядат и разговарят, и е много топло и поканително. Станете приятели и изградете дълбоко приятелство. Авторът използва само прости думи и снимки, за да запише този прекрасен момент.