Кеджиян организира пожарна тренировка

Животът е малък, противопожарната тренировка не играе, пожарът е сериозен въпрос, тя е тясно свързан с нашия живот, с цел допълнително укрепване на образованието за пожарна безопасност на персонала, популяризиране на знанията за пожар, подобряване на аварийната способност на персоналът в извънредно положение, увеличаване на способността за гасене на първоначалния пожар, за овладяване на здравия разум за спасяване на пожар, пожарогасене и евакуация, така че персоналът да може да затегне пожарозащитния акорд. бойна тренировка в реална война се провежда сутринта на 15 юни 2019 г. от Kejian. Управителят на административния отдел на компанията ще контролира и командва целия процес и гарантира, че тренировката няма пропуск. У Хайтао, председател на Kejian , подчерта, че безопасността е важно събитие в производството. Целта на това упражнение е допълнително укрепване на образованието за пожарна безопасност на служителите на компанията и подобряване на способността за реагиране при извънредни ситуации, така че да се подобрят основните знания за противопожарна защита и умения за самоспасяване на целия персонал.

За да подобрим способността за аварийно боравене с пожарната ни катастрофа

Укрепване на идеологическата височина на нашия персонал по пожарна безопасност

Противопожарната тренировка е разделена на три части.

Първата част е симулираната евакуация на пожар на място.

Втората част е популяризиране и обяснение на знанията за борба с огъня.

Третата част е първоначалното противопожарно упражнение.

В 08:20 сутринта алармата звънна, групата за контакт за комуникация, групата за евакуация и членовете на групата за търсене незабавно изпълниха функциите си и действаха бързо. По време на цялото учение всеки служител, имайки предвид знанията за аварийната ситуация при пожар, изпълняваше всяка оперативна стъпка по подредба и когато цялата евакуация беше на място, броят на хората беше преброен, за да се гарантира, че няма пропуски. Евакуационното упражнение беше успешно завършено с общите усилия на всички участници и целият процес отне само 2 минути и 15 секунди.

图片1

Тогава Ванг Куйю, мениджър на производствения отдел, се обучи на използването на пожарогасители и обясни методите за употреба и въпросите, които се нуждаят от внимание съответно на пожарогасители със сух прах и пожарогасители с въглероден диоксид. След като слушаха внимателно и гледаха, служителите лично преживяха процеса на гасене на пожара на място. Пред лицето на горящия пламък проявиха голяма инициативност и храброст и угасиха огъня бързо според стъпките и методите.

图片3.png图片4.png图片5.png


Чрез действителните бойни упражнения всички служители са натрупали огнен опит и знания. И в края на съответните им упражнения връзки за обмен на опит и споделяне на техния опит. Проявете изключителна способност за учене, в същото време отразяват ценния дух на екипа. Водата и огънят са безпощадни и превантивни, а упражнението беше пълен успех.