Кухня и баня водоустойчив изпълнение процес

Хидроизолация кухня правилно, се отрази на бъдещата кухня живот и комфорт, ние трябва да отдаваме голямо значение на и строго да прилагат. По-долу е процеса на въвеждането и изпълнението на хидроизолация под кухнята.

Първата стъпка: да направи добра работа в основата на водната енергия проекти

От гледна точка на безопасността, тоалетна вода тръби и кабели отида по-горе е по-добре от ходене по-долу. Но много от "партизанин" само в името на спасяването, Хидроенергетика пеша, отворете най-ниските в банята и дори, длето дупка.

Втората стъпка: Почистване на трева корени и стени

Къща декорация непромокаем, включващи балкон, кухня, баня, но фокусът е в банята. На първо място почука по стената и пода с малък метален чук, ако се установи, че "празен звук разрушаване", означава, че трябва да има някои издълбават, дълбене всички разбити. Ако имате нужда да замени оригиналните плочки за баня, тухла длето към оригиналната публикация, ние трябва първо да използвате замазката за изравняване на земята, водоустойчив обработка, това може да предотврати изтичане на водоустойчива покритие, причинени от неравномерно дебелина. Изграждането на водоустойчива покритие слой по повърхността на основата, първият сив кожата с лопата с метла да се отървете от, прах, пясък и други отпадъци, чисти, особено кореново, част от изтичане на пода и изтичане на изхода трябва да бъдат внимателно почистени.

Третата стъпка: направи добра работа на твърда водоустойчива

Всички видове на вода не може да променяте тоалетната, опитайте се да не се промени; Ако искате да промените, не използвайте циментови замазки да запълни празнината, трябва да бъде три пъти, за да запълни включване цар. В вана, мивка, мивка кухня и на ръба на стената, стената ъгъл слот водоустойчива тези ключови части трябва да се обърне специално внимание. Качеството на гумени композиционни самостоятелно самозалепващи водоустойчива баня отрежете лента, кухня декорация водоустойчив материал е предпочитан. Земята също е разделена на три под блокове, да има интервал от време. По този начин тя дава земята твърда водоустойчив броня. Банята в Прага да бъде висок наклон, боядисани, предотвратяване на обратен поток вода да излиза извън стаята, а на прага на камък трябва да използват глоба циментови замазки, леко постави някои мокро paste включване цар.

Четвъртата стъпка: Добавяне на еластична водоустойчива покритие

Къщата за дълго време, трудно включване цар еластични покрития за уреждане и живот ще бъде изтръгнат, по този начин губи водоустойчив ефект. Така че е необходимо да се добави втори застраховка - еластична водоустойчива боя. Генерал или душ дюза е инсталиран на 1,8 метра или така, ако водоустойчива ниско, дългосрочни спрей причинени вода напоена стена, стената плесен, стена декорация покритие или плочки източване и т. н. Без душ стена по принцип да направя 1,5 метра на може, но с цел укрепване на ролята на вода, висок 1,8 метра униформа. В допълнение обновяване на банята на стената на светлината тяло или самостоятелно построени светлина тялото стена, се препоръчва да направи височината на горната водоустойчив.