Отговаря на Kejian в "14-Китай международен покривни & хидроизолация Експо"

Ттой Китай национални изграждането водоустойчив асоциация (CWA) са спонсориране 14 Китай международен покривни и хидроизолационни Експо, юли 14-16, в Шанхай Световната Експо изложбен и конферентен център. Експо ще включва покривни и хидроизолационни материали, изолации, лепила и аксесоари.


Китай сграда хидроизолация Association(CWA) се ангажира да обслужващи членовете, хидроизолационна индустрия, правителството и обществото с ролята на мост, както и пазител на националните интереси, на законните права и интересите на членовете и социална етика.


Китай сграда хидроизолация Association(CWA) цели за насърчаване на здравословния развитието на хидроизолационна индустрия на Китай чрез регулиране на пазара и насърчаване на лоялната конкуренция. Е одобрен от Мnistry на граждански въпроси на хората"s Република Китай през 2009 г. Китай Националната водоустойчив сграда Мсъответствиетона асоциация индустрия се променя в Китай национални изграждането водоустойчив асоциация.


Тогава Kejian Холдинг ще бъде с вас заедно, за да обсъдят водоустойчив технология, нашата компания, специализирана в производство на уплътнителни ленти, бутил уплътнител, коагулант за боя мъгла продукти, е най-скалата на бутил запечатка, тиксо производител в Китай. Ние ще покаже нашите продукти в областта на водоустойчив, с нетърпение очакваме да работим с вас за вашето сътрудничество и обмен.