Къщичката на колела печат водоустойчив и звук армировка

RVизвестен също като andquot; колело houseandquot; двете andquot; realandquot; and andquot; carandquot; две големи функции, но тяхното имущество или кола, е движима вещ, са необходими основни удобства на дома кола. Според проучване на пазара, Китай #39; s автомобилен пазар е в предварителния етап, делът на по-малко от 1/10000, кола фабрикант производствена технология също така трябва да се подобри, водоустойчиви и изолацията на подсилен автомобил да споделя с вас.

1. кола с вътрешни шумове. Шум може да се използва за намаляване на шума, произвеждан от резонанса на вътрешната структура на превозното средство. Звукоизолация кола врата, етаж, покрив, капака и други части на филма ще се откъсва хартия и адхезия на мястото на приложение и употреба на ролкови уплътняване.

2. запечатване и хидроизолация на външната свързващи мястото на автобуса.Бутил каучук лентаизползвани в водоустойчива мембрана, стъклена врата, кола интериори, опаковане лента покрив, страничен прозорец Печат водоустойчиво лепило. Пластмасова кофа, лепило лепило помпа линия чрез коригиране на помпата налягане, контрол на температурата, количеството на цимент; лепило, откъснали освобождаване хартия, сцепление и уплътняване могат да бъдат приложени в сайта.

3 Подсилен самозалепващ лист: автомобилни стоманена плоча: КСР, повърхностни поцинкована или органични метална плоча, обработка на алуминий, масло плоча (горе към 3 G/m2 в същото време, масло) и електрофореза боя, втвърдяване, за укрепване на стоманена твърдост, намаляване на шума (следи) и вибрации потискане ефект. Откъснали филм върху хартия, сцепление при прилагането на частите и уплътняване от 160 градуса-210 градуса по Целзий, 30-60 мин висока температура на втвърдяване.