[PK Match], за да извадиш желязо, човек трябва да е силен; Изтънчен кон, който безпокои без конски


За да изковани желязо, човек трябва да бъде силен; прекрасен кон, без да изтрива кон. Ако искаме да изградим по-добра марка, трябва да постигнем шест цели: идеология на издръжливост, фин дух, мощни способности, проучване повече, добре визуализиране и по-добри продукти.

Дебатът на човек е по-важен от съкровището на Джиджинг; три инчов език, по-силен от един милион от разделението. Добрата красноречия е най-важната диатеза за продавача. За тази цел Кейян Холдинг държи четвъртия конкурс за реч "Търговски изпълнител" PPT.


Това състезание покорство към бившия стил, съдържанието изисква продавачите да използват свои собствени силни страни, прозрение на пазара, познания за продукти и професионални умения да направят PPT сами. Целта е да позволите на всички членове да споделят знанията помежду си.


В състезателния период всеки продавач отиде да даде реч на завои. Всички те са изпълнени с остроумни забележки. Майсторските речи показаха оригиналното мнение и смесените способности на конкурентите.

Vacuum Sealing Tape for sales

Kejian Polymer Materials PPT реч


Vacuum Sealing Tape manufacturers

Kejian Полимерни материали Споделяне на знания


След като състезателите дават реч, съдиите дават интегрирана оценка според способностите за изразяване, визуализиране и способност за контролиране на времето. Нашият председател г-н Ву, директор по вътрешните продажби г-н Ху и директор за експортни продажби г-н Чен даде своите коментари. Не само посочват по-добрите си мнения, но също така говорят за тяхната неадекватност. Те помогнаха на всички състезатели да научат повече за себе си.


Vacuum Sealing Tape suppliers


След драстични убеждения Xuezhi Li, Mark Wang и Doris Wu (жените не са по- ниски от мъжете) спечелиха първите три.

Vacuum Bagging Tape manufacturers


Ще разберете печалбата и загубата, ако вземете хората като огледало. Елитите на Kejian Holding могат да научат повече за продуктите и да се усъвършенстват бързо. Ние се посвещаваме на организирането на екип от високо ниво, на положителна атмосфера и накрая се надяваме да постигнем водеща марка в областта.

Vacuum Bagging Tape suppliers