Отдел продажби края годината конференция

Kejian стопанство2016 отдел продажби в края на годината Резюме конференция проведена успешно

В началото на новата година, всичко се на нов облик. 5 февруари 2017 г., Kejian, всички продажби elitesgathered в централата да участват в на 2016 годината Резюме conferenceof продажби отдел, атмосфера удобни, продажбите персонал морал развълнувана, пълни с надежда и доверие в 2017 г.

kejian

andquot; Хомеопатични, contrarian, разбити Councilandquot;.

Despitethe химическата промишленост ниско тичане и много други предизвикателства през 2016, Kejian все още gain30 % увеличение и поставям 2017 продажби targetof grow30 % отново! То е неделима част от нашите усилия thatupgrade продукти и управление на качеството чрез постоянно внедряване на иновации и управление на твърдите, нашата твърда увереност и непрекъснато катерене.

butyl tape manufactory

Ху zhenping, ръководител на отдела за продажби, направени цялостна Резюме и analysisfor 2016 продажби работа на Kejian Holding.This yearand #39; s продажбите до нов връх и то е нашите продукти с високо качество и надеждни servicethat спечели много хвалят от клиенти, което е неразделна част от effortsof, всеки служител, но също така effortsof всеки авангард в екипа за продажби. В същото време, Ху madenew планиране и deploymentfor 2017 нова година задачи anddeployment.

Продажба елити определя свои собствени цели, както и обща Лонг Бийч ManagerWu представи hisproposals и подобрени начини, насочени към тази продажба цели и encouragedinnovation и активна работа.

За да насърчи продажбите персонал за постигане на по-голям успех по-добре и enhanceenthusiasm на целия персонал, генерален мениджър Wu Haitao също освобождавам companyand #39; s план за управление и изпълнение на правилата, използвайте налягането и powerto подобряване на ефективността и ентусиазма на екипа за продажби и служителите.

vacuum bag film factory

От единадесет години, Kejian appearedunknown да todayand #39; s интернационализация предприятия, Kejian alwaysshowing на стойката на катерач, компанията ще създаде идеи в thefuturethatthought determineswealth, както и продукт determinesvalue!

Дружеството, както винаги, за разработване на нови продукти и услуги, като например спестяване на енергия, намаляване на емисиите, шумопотискане, по-щадящи и по-влиятелни на потребителите, с нашия опит и фокус да промени света, с нашите иновативни продукти и услуги, за да донесе на света новата стойност и да получите завръщането ни в процеса на разпознаване на клиенти!

Година след година по-силни, година след година по-добра производителност, година след година по-сплотено на сърца, всички казвам determinationto изкачване на възходи и падения през последните 11 години. Вятър, дъжд и дъга е миналото, Kejian ще се изкачи anotherpeakwhich isbeyond себе си!

Въпреки че по пътя на катерене е стръмен, без значение как highthe mountainis той не може да спре темпото на напредъка и без значение как ще бъде hardit, incan't блок определянето на изглед към планините. Kejian стопанство-- 2017 г., започва! Борба!

kejian