Запечатка за автомобилни

Уплътнител за автомобил: кола запечатка е нов тип материал за запечатване в съвременната enginemaintenance, голямо разнообразие от automotivesealants, които могат да бъдат приложени към differentparts на автомобили. Тя може да бъде добро решение, например автомобил двигател вода течове, oilspills и течове проблеми.

Печат на самозалепващи лепене и запечатване на колата dualrole, е решаване на изтичане (вода течове, въздух течове, разливи) и ефективни мерки. Уплътняване в производството на автомобили могат да simplifythe процес и спасявам материал, enhancedstrength особено в шок-доказателство и топлинна изолация, корозийно устойчиви, ръжда доказателство, непропускливи, заключване, предотвратяване на камъни, намаляване на шума, намаляване на теглото, удобни andsafe със специален ефект, стана етерично материал за производството на автомобили.

Уплътнение може да бъде разделена на заварка на място adhesivefor автомобилни тяло уплътнителни гумени, windshieldsealant уплътнител, масло течове превенция.