Спецификация за използване на изолационни стъкла горещо стопи бутил

Стъклопакети горещо стопи бутил е двукомпонентен полиуретанов уплътнител и двукомпонентен Поли полисулфид уплътнител и двукомпонентен силикон запечатка, кухо стъкло стопяеми лепило кухо стъкло първият печат ще лепило производство. Изолационни стъклени горещо стопи бутил каучук с различни размери и размери на изолационни стъклени горещо стопи бутил лепило покритие machine.

Insulating Glass Hot Melt Butyl

Трябва да се обърне внимание, когато правите кухо стъкло с Изолационни стъклени горещо стопи бутил лепило:

1, кухи стъклени алуминиеви дял чисти и резервни.

2, горещо стопи бутил уплътняване в екструдер цилиндър, подгряване на 130-140 градуса C, термостата да поддържа постоянна температура, играят гумена лента Проверете единни непрекъсната линия, лепило кухо стъкло алуминиев дистанционер ивица groove за, леко хладен и чисти стъклени налягане синтеза на кухо стъкло полуготови продукти.

3, за да завърши externalists уплътнител и след втвърдяване за кухи стъклени изделия.

4, с вноса на бързо оразмеряване машина производство, температурата на пластмасова тръба трябва да бъде коригирана 10-15 градуса по Целзий, и екструдиране налягане от 150Mpa до 170-200Mpa, възпроизвеждането на лентата е еднакъв.

Забележка: използването на бутил горещо стопи запечатка за почистване, Почистване на повърхността на каучук, повърхността не се придържаме с мръсотия, масла и разтворители (като ацетон, газолин и др.) не може да избледнее косата на ръкавици, се прилагат към операция. Контакт с горещо лепило, когато изгори, контакт с гумени ръкавици трябва да бъде чиста и свободна от разменяйте или други замърсители, лесно да се придържаме на лепилото. Бутил горещо стопи запечатка за контрол на 160 градуса по Целзий по-долу, е строго забранено в повече от 170 градуса по Целзий, да се избегне пластмасови стареене разлагане.