Силен и мощен United, Kejian и Jiuyuan се превърне в стратегическо партньорство за сътрудничество

На 20 декември Kejian Holding и Shanghai Jiuyuan Petrochemical Co. , ООД (наричани по-нататък "Шанхай Jiuyuan") обявиха да работят заедно, за да станат стратегически партньор. Двете страни ще си сътрудничат тясно в областта на полиуретаново лепило, полиуретаново горещо лепило и други технологии и области на приложение.

image.png

Kejian винаги е била ангажирана да търси партньор, който има водеща технология в индустрията на полиуретаново лепило на водна основа, PU горещо лепило лепило и други продукти с независима марка.За да запълни празното място на вътрешния high-end на водна основа лепило на пазара който е монопол на чужди марки за дълго време.Алианса със Шанхай Jiuyuan е "три в три": небето, направени мач, да сложите перли и нефрит заедно, да поддържат едни и същи идеали и да следват една и съща path.At срещата Sheting Chen, GM от Jiuyuan и Xianping Chen, директор по техниката, обсъди и анализира пазарната ориентация, бъдещото пазарно оформление и режима на работа на вътрешното висококачествено водно лепило с Haitao Wu, председател на Kejian и Zhenping Hu, Xuesong Chen, директорите по продажбите на Kejian.Wu Haitao, председател на Kejian, даде кратко въведение в историята на развитието и бъдещото стратегическо планиране на Kejian до високото ниво на Jiuyuan, каза, че двете страни ще бъдат ръководени от PR принцип на "допълнителни предимства, съвместни иновации, искрено сътрудничество, общо развитие". Споделяне на ресурси, насърчаване на задълбочено сътрудничество между двете страни в области като технология, талант и бизнес, да се направи по-добре и по-силно и по-големи заедно.

Тази среща на високо равнище между двете страни отбелязва дългосрочното стратегическо партньорство между двете страни. Създаването на добра основа за устойчиво, здраво и бързо развитие на пазара на каучук в областта на автомобилостроенето, електрониката, облеклото, дома и така нататък и за двете страни в бъдеще. Отваряне на нова глава за сътрудничество на следващото капиталово равнище.

За Шанхай Jiuyuan

Шанхай Jiuyuan е основана през 1999 г. , тя е професионална компания, занимаваща се с R & D, производство и продажба на adhesive.The продукти се използват главно в производството на автомобилни интериор аксесоари, текстилни композитни промишленост и синтетична кожа индустрия, както и други industries.And автомобилната индустрия аксесоари за интериор, технологията е достигнала водещи местни и международни напреднало ниво.Нашите собствени технологични продукти с независими права на интелектуална собственост.Прилагане и защита на околната среда изпълнение може да отговори на техническите изисквания на стандарта на Европа, Америка и Япония.

За Кейян Холдинг

Kejian Холдинг е основана през 2005 г., след много години на трайни трудности за постигане на някои амбиции, сега се превърна в научноизследователска и развойна дейност, производство, продажби като една от високотехнологичните предприятия.Kejian има редица постижения патент технология и модерна технология за производство .Kejian преследва качеството на оцеляване, бизнес философия с кредит за развитие.Той се превърна в водещата марка на бутилова лепило в света. производителността на компанията е скочила от 2005 г. до сега, средният годишен темп на прираст достига 96%. Натрупал е голям брой висококачествени потребителски ресурси в автомобилите, стъклопластовете и строителната индустрия. Kejian създаде дългосрочен растеж, дългосрочно тясно партньорство с водещите предприятия в бранша.