Sun Chujun, секретар на партийния комитет в град Бишан, посети нашата компания за разследване

В следобедните часове на 5 март Sun Chujun, секретар на комитета на партията в град Бишан, Шанхай, дойде в Kejian Polymer Materials (Shanghai) Co., Ltd. маски на предприятия от името на градския комитет на партията.

640

Ву Хайтао, председателят на компанията, придружава ръководството на компанията. Секретар Sun посети офисната зона на компанията, за да разбере възобновяването на работата на компанията и оперативния статус на компанията, и изслуша подробно доклада за възобновяването на работата на компанията и изпълнението на дейности, свързани с превенция на епидемиите и контрол. Ние потвърдихме усилията на компанията за предотвратяване и контрол на епидемията.

640 (1)(1)

640 (2)

Секретар Сън подчерта:

Понастоящем новите данни за епидемичната ситуация намаляват, но все пак трябва да задълбочим разбирането си, да концентрираме усилията си и да стандартизираме дейностите по превенция и контрол. Проведоха цялостни проверки на корпоративни механизми за контрол, контрол на потока на пешеходците, измерване на температурата и регистрация на преминаващ персонал и дадоха насоки въз основа на действителното състояние на възобновяването на работата на нашата компания.

640 (4)


Председателят Ву Хайтао каза:

Благодарим на градския партиен комитет и правителството за ръководството на нашата компания. Настояваме за „пазете собствената си врата и контролирайте собствените си хора“; за връщащи се служители многократно потвърждават маршрута и се нуждаят от самоизолация в продължение на 14 дни; залитайте пика на работата, избягвайте концентрацията на персонала, организирайте две решения за домашния офис на служителите и борбата на компанията; отчитате телесната температура два пъти на ден в работната група и проверявайте онлайн - служителите в офиса се измерват равномерно от ръководния персонал на компанията, а домашните и изолирани партньори съзнателно отчитат редовно телесната температура.

640 (3)

Секретар Сън каза:

Водещата група за управление и контрол на предприятията ще продължи да провежда инспекции, ще контролира създаването на стабилна система за предотвратяване и контрол на епидемиите, ще повишава контрола на корпоративния персонал, особено чужденците, и наистина ще изпълнява работата по предотвратяване и контрол на епидемиите докрай.

И накрая, Ву Хайтао, председателят на компанията, каза, че като член на партията и лидер на компанията, в лицето на епидемията, научната политика, прецизната превенция на епидемиите, концентрирана нагоре и надолу, и преодоляване на трудностите! "