Третата сесия презентация на Kejian Salesmen и тримесечна среща

Третото представяне на сесията на търговци в Kejian и тримесечна среща

【Новини накратко 1】

Третото представяне на сесията на продавачите в Kejian

The 3rd session presentation of Kejian salesmen

За да подобри речта и красноречието на продавача, и да подобри професионалното качество, маркетинговият отдел държи третата сесия на представянето на персонала на продажбите, за да направи новата сила по-интегрирана в семейството. Наскоро беше успешно проведено презентационното състезание "Kejian salesman".

Следобядът на 13 май беше официално открит в Шанхай. В състезанието продавачът направи свои собствени презентации, съобразно своите силни страни. По време на състезанието търговците подадоха реч по реда на лотарията преди мача. В края на речта имаше рейтинг за продавача. Генералният мениджър Хатайо Ву, мениджър продажби zhenping Hu, управител на външната търговия xuesong Chen и други хора направиха коментари на място за powerpoint и представяне на продавача. Ето защо е възможно търговците да открият своите таланти и потенциал.

Kejian salesmen in  automotive

Ву хаитао, генералният мениджър, обобщи състезанието след целия процес. Впоследствие победителите получават почетни сертификати съответно от генералния мениджър хатайо Ву, мениджър продажби zhenping Hu и управител на външната търговия xuesong Chen. Целта е да се насърчи персоналът да постигне напредък заедно. Има девет търговци дойдоха на сцената в речта за целия следобед. И това не само мобилизира речта на продавача, но и насърчава комуникацията с отличен опит в продажбите. Кеян ще продължи да организира конкурса за реч на продавача и да подобри способностите си за красноречие.

The successful close of first quarter sales meeting .jpg

【Новини накратко 2】

Срещата за първото тримесечие бе успешно приключила.

- Вдъхнете доверие и се борете за ново пътуване

На 14 май първото тримесечие на обсъждането на продажбите на Kejian Holding се проведе навреме.

Генералният мениджър на Kejian Holding hai-tao Wu, мениджър продажби zhenping Hu, управител на външната търговия xuesong Chen, областни бизнес директори, търговски елити, обслужване на клиенти и маркетингов отдел присъстваха на срещата.

The first quarter sales meeting

Срещата беше официално открита в 9 часа сутринта, председателствана от Xing-bo Wang, инженер по продажбите. Мениджър продажби zhenping Hu анализира продажбите през първото тримесечие на 2017 г. Той посочи, че резултатите за първото тримесечие са с 60% по-високи в сравнение с миналата година и ярките места и недостатъци на работата. През второто тримесечие ние предложихме фокуса на възстановяването на продажбите. В същото време той предложи сърцевината на бизнеса: един зависи от надеждния човек. А другата е мрежата на взаимоотношенията. В допълнение, чувството за бизнес постижения и чувство за бизнес цел също са важни. Отделът по маркетинг трябва непрекъснато да подобрява възможностите за мрежов маркетинг и дизайнерска работа. След това продажният елит отчита продажбите за първото тримесечие и плана за второто тримесечие.

Kejian salesmen in construction

Ву слушаше доклада за срещата на директорите на дистрикт бизнес и продажните елити. След това той записва проблемите и недостатъците на всеки елит на продажбите и съответно дава указания. След срещата Wu обобщи това, което напълно потвърди приключването на продажбите през първото тримесечие, и представи четири точки от директорите на дистрикт бизнес и продажните елити: едното е да се изисква от всички хора активна работа; Второ, продавачите трябва да обърнат внимание на продажбите на контакти. Три от тях са стремежът към върхови постижения и обучение през целия живот. Четвърто, трябва да подчертаем, че целият персонал трябва да има иновативно мислене.

Въпреки че целта бе преизпълнена през първото тримесечие, е важно да се запази кризисното съзнание. С възможностите и предизвикателствата съжителстват, надеждите и трудностите са с нас. Надяваме се всеки продажбен елит да следва стъпките напред и да се развива заедно с Kejian! Вдигни ръкавите си, за да работят по-силно и да се развеселят!

 

work harder and cheer up