Лидерите на Суджоу водоустойчивия институт Посетете Kejian

На 4 април сутринта, професор Шен Чунлин, професор Чу Джианджун, Ван Юйфенг и Кан Джи, професор по хидроизолационни материали на Института за проектиране на строителни материали в Сучжоу, Китай, е разделен на една линия. на Kejian и други лидери, дошли в нашата компания за разследване и насоки.

QQ图片20190404153212

Лидерите на Института за хидроизолация в Суджоу за първи път чуха Ли Куежи, инженер на нашата компания, който даде представа за положението на компанията. Тази статия дава кратко описание на развитието на предприятието, изпълнението на хардуера, размера на предприятието, областта на индустрията, и така нататък. В същото време, накратко се въвеждат продуктите в различни индустрии и известни кооперативни предприятия в основните области.

Тогава Уанг Мингюн, ръководител на отдел „Технически и качествен” на Департамента по технологии, направи въведение в новата експериментална сграда в нашия отдел. Описано е първоначалното намерение на тестовия център при откриването на нашата компания. лабораторията е въведена в детайли.Лабораторията разполага с технология за откриване на ROHS, VOC и други подобни, покриващи плътността, твърдото съдържание, скоростта на изпаряване, проникването, вискозитета, вискозитета, пепелта, началния вискозитет, удължението при скъсване, якост на разкъсване, екструдиране, висока устойчивост на висока температура, гъвкавост, нискотемпературна гъвкавост, студена устойчивост на удар и якост на обелване, тест елементи, като якост на срязване, якост на опън, фиксирано удължение, устойчивост на вода , факторът на загубата на поглъщане, горенето, миризмата, пулверизацията и т.н., трябва да бъдат оборудвани с пълни инструменти и оборудване за изпитване. itute също така даде пълно признание на силата на нашата компания и продуктите и технологиите на компанията. Обсъдете националните стандарти и индустриалните стандарти за бутилова гума, силикагел, полиуретанов уплътнител, керамични лепила на водна основа, пенобетон и т.н. Приложението и основната технология на новите продукти на компанията са отговорни от Wu Haitao, председател на нашата компания.


QQ图片20190404153154

В задълбочения обмен между двете страни, и двете са придобили някои резултати, и са научили повече за запечатване знания и обхвата на приложение, и така нататък.В същото време, професор Шен Chunlin на Суджоу институт по хидроизолация също обясни история на разработването на уплътнителни материали като бутил лепило, силикагел, и така нататък. Нашите лидери също показаха силен интерес към разбирането на повече знания за индустрията.

След това, под ръководството на председателя Wu Haitao, той придружи ръководителите на Института за хидроизолация в Суджоу, за да посети сайта и ги насочи. Първо, посети сградата на лабораторията, разбирането на експерименталните инструменти и тестовите елементи и т.н. отиде в производствения цех на нашата фабрика и въведе някои от продуктите в процеса на производство.През този период лидерите на Института за хидроизолация на Suzhou високо оцениха съвременните технологии, принципа на приложение и пазарните перспективи на нашите продукти.

QQ图片20190404153247

И накрая, лидерите на Института за хидроизолация в Суджоу са много оптимистично настроени за бъдещото сътрудничество между двете страни, а също така се надяват, че под ръководството на това посещение и двете страни могат да имат по-добро развитие и обмен!