Причината и разтвор на изтичане на кола

2016 лятото дъждовния катастрофа, буря удари по всяко време, нашите превозни средства са длъжни да приемат на дъжда ерозия тест, ако колата течове, автомобили ще бъде много влажно, но също така лесно да се мухъл, следните ще въведе изтичане причини и решения.

1, предното стъкло на инсталирането на пластмасови ленти или предното стъкло не е сериозно. Важно е да изберете анти стареене, висока якост стъкло лепило, професионално лепило също е много важно, предното стъкло, уплътнителни ленти лесни за мръсотия, така своевременно почистване също е много важно.

2, вратата и печат контактът не е добър, деформацията на вратата и уплътнителни ленти качество имат някои проблеми. Вратата около мозайка от водоустойчив лесен отклонение, ако дъждовна вода от навлизане на колата, моля проверете водоустойчив ивица; свързване възниква разхлабване на водоустойчив, бутил запечатка да се придържаме получават възстановяване на запечатване изпълнение, така че тя ще не дъжд, колата също моля обърнете внимание на непромокаем стареене.

3,там са някои проблеми при печат на огледалото и на вратата на колата.

4, покривът е не стегнато печат (Забележка: на покрива на буря отклоняване тръба може да бъде блокиран). Има два вида на вода на течовете по принцип, една страна, на покрива отводнителни канали има редица малки пясък, прах са довели до неговото запушване, две, покрива печат на "set разстояние" промяна. Така собствениците в мирно време трябва да се почистват редовно капандурите да запази чисти около дренажна бразда, също собствениците също така не забравяйте в обикновено когато колата измиване, автомивка работници със специално оборудване за струя под високо налягане подравняване дренажни тръбопроводи посока джет, духне колкото е възможно тръбопровод в мръсотия.

5, тялото е заменен с лист метал, заваръчни дупка. Ако заваряване метод, използван в процеса на обработка на ламарина е неправилно, то е възможно да значително да повлияе на силата на тялото, което води до ерозия.

6, общи дъжд от горе, но също и от дъното на брояч ток, причината е, че в долната част на гумената запушалка разстояние. Има няколко дупки на основната плоча, лепило е вградена от горното, отклонението от задната част, колата и земята в пряка връзка държава, дъждовна вода инфилтрация от отдолу. Ако пода е мокър, първо трябва да се подозира тук.