Работното резюме на второто тримесечие През 2017 г. отдел "Продажби", "Кейян холдинг"

Работното резюме на второто тримесечие през 2017 г., отдел Продажби, Kejian Holding

Не губете първоначалното намерение, преместете се напред


未命名 -1.png未命名-2.pngНа 23 юли, първият ден от тази среща, всички лидери и топ продажби се събраха в Шанхай, за да свикат резюмето на работата на второто тримесечие през 2017 г.

За Кейян Холдинг обобщението на работата на всяко тримесечие в Шанхай ще бъде повратна точка. Нашите 22 партньори се издигат заедно; използвайте срещата като повратна точка. Бяхме изненадани от резултатите от миналото, както и от увереността, че след повратната точка имаме по-стабилно бъдеще.

На срещата всяка от водещите продажби отчете първите си продажби през първото полугодие, особено през второто тримесечие. Междувременно те отправяха открити и недостатъчни въпроси, планират и организират работата си през втората половина. Всички лидери, като нашият председател г-н Ву Хаиао, нашият директор продажби в дома, г-н Ху Джънпинг, директор на експортните продажби, г-н Чен Хюесонг, говореха на свой ред. Те потвърдиха работата през първата половина на годината; също да анализираме предимството ни за марката и ресурсите на клиентите, посочихме възможността и предизвикателството изрично от аспекти на управлението, експлоатацията, физическата истина на корпорацията. Освен това те потвърждават целта на работата, общите изисквания и ключовия акцент в работата през втората половина, увереността и решителността на фирмените служители в "Кейян холдинг" за завършване на годишната ни работа.


未命名-4.png未命名-5.pngСрещата подчертава, че макар да постигаме перфектен резултат през второто тримесечие, се нуждаем и от самооценка. Непрекъснато обновяване на нашите признание, подобряване на себе си. По-нататък се подчертава, че всеки трябва да има собствена мисъл и манталитет, твърдо доверие, да напредва и да обръща повече внимание на развитието на качеството, скоростта и способността на продажбите. Полагаме основите на завършване на всякакви цели и задачи годишно.Всеки периодичен преход може да ни накара да имаме по-ясна цел, да накараме Кейян Холдинг да продължи с най-удобния статус и да въведе нови изненади и реколта. Трябва да запазим първоначалното намерение във всеки преход, да направим всичко възможно, за да уловим възможността; ние трябва да вървим ръка за ръка, да се движим заедно към епохалната легенда.