Вакуум чанта филм, вакуум зебло филм

Theвакуумирания чантата филме вид на съполимер филм, който има висока якост и висока разтегливост. Това е един вид на спомагателни материали за втвърдяване на формиране на композитни компонент. Неговата функция е да формират вакуумна система, могат да бъдат директно контакт смола, използва основно за композитни материали при стайна температура формоване, вакуум ръководството и предварително уплътняване, широко използван в авиацията, вятърна енергия, корабостроителната промишленост и на резервоара формоване.

vacuum bag film

Вакуум зебло филм може да осигури добро покритие и при използването на температурата. Вакуумирания чантата Филмът е най-външния слой на системата на вакуум опаковка и вакуум чанта Филмът е покрит с компонент празно и различни обработка спомагателни материали във вакуумна система.

Вакуумирания чантата филм е обикновено изработени от найлон -6 или найлонови-66 от раздуване или пластмасови корнизи, дебелината на 65 m, 50 м, вакуум чанта отстоянието от не по-малко от 400 %. Си период на съхранение обикновено е една година. Вакуум чанта за вакуум чанта филм Филм на този материал е около 400 градуса C обикновено се състои от флуор каучук или силиконов каучук ролка, която може да се използва многократно.

С Фен Блейд от разрастващия се пазар за вакуум подпомаган търсене на материал, лидер в областта на китайски вакуум спомагателни материали Шанхай клон група успешно стартира специален нож вакуум асистирана TOPBEST серия вакуумирания чантата филм, това е един вид полиамидни съполимер филм, ширина до 14 метра, якост на опън на диаметър: andgt; 35MPA и силата на опън на вътъка : andgt; 40MPA радиално удължение: andgt; 300 %, скорост на разтеглянето на вътък: andgt; 350 %. Дебелината на 65 m, 50 м, висока якост, удължение, има добри механични свойства, вакуум втвърдяване за вакуум спомагателни.