Водоустойчив бележка на навития материал

2016 е дъждовния сезон, ако вашият покрив водоустойчив работа не е на място, тя е длъжна да предизвика проблеми в живота си и ние ще бъдем на покрива на водоустойчив материал за вашия анализ, как да направя добра работа на покриви водоустойчива.

В момента общата покриви от водоустойчив материал, навити главно е на двете категории на модифициран асфалт водоустойчив навити материал и полимерни водоустойчив навити материал. Модифициран асфалт, асфалт, хидроизолационни материали, като самозалепващи, самозалепваща хидроизолационна мембрана и така нататък. Полимерни хидроизолационни материали, като TPO намотка, PVC намотка, бобина и така нататък EPDM.

Водоустойчив практика и въпроси, които се нуждаят внимание на навития материал покрива

1, Coiled водоустойчив слой строителство трябва да бъде в зидария, монтажно оборудване, тръбопроводи и т. н;

2, настилката с различни участък на корпуса, трябва да бъде първата високо към ниско, по реда на първия далечното минало

3, в един кръст магазин, трябва да първо разпространението на сайта, където водата е относително концентрирани, според изкачването да постигне от нисък до висок, повърхността и повърхността на материала трябва да започне да легна на пода, така че намотка по посока на потока.

4, паралелно на бобината към билото плочки, дълъг ръб обиколка не по-малко от 70mm, късата страна е не по-малко от 150 мм, късата страна на съседната двойка на намотка полочиха ставите трябва да се разпределят не по-малко от 500 мм, лист скута ширина и павета направо, Магазин пръчки материал трябва да изскочи маркировка;

5, наклонът на повече от 25 % от извит и покрива на склона под покрива, трябва да се опита да избегне късата страна скута;

6, плочки, изравняване слой трябва да бъде суха, от вечерта до следващата сутрин на един слънчев ден или около 1-2h, 1m 2 мембрана одеало.

Според изискването на покривни водоустойчив, нашата компания и производството на първите серии BEST-самостоятелно adhesive асфалт навити материал водоустойчив материалтози продукт е самозалепваща мембрана гумен материал, отлично представяне в запечатване водоустойчив, въздухопроницаемост и шум. Продуктите му не са излекувани и отлично еластична деформация свойства, като по този начин по-добре за намаляване на шума. Самозалепващи се асфалт намотка удобно приложение и икономическа цена спестявания, хидроизолационни и звукова изолация изпълнението е отлично, е много лесно да използвате продукти за покриви.