Националната конференция за обмен на технологии за хидроизолация и изолация в Нанинг, Гуанси успешно приключи

Националната конференция за обмен на технологии за хидроизолация и изолация бе успешно приключила в Нанинг, Гуанси   На 20 май . Срещата беше организирана от Специалния комитет по хидроизолационни и изолационни материали на клона за строителни материали на къщата на дружеството за силикат в Китай и Института за проектиране на водоустойчиви материали на Института за строителни материали Суджоу. Тази година вече е на двадесетата сесия На тема "иновационна технология, реализиране на бъдещето", тази сесия ще изследва нови продукти и нови технологии за хидроизолация и топлотехническо производство в страната и чужбина и ще насърчава подобряването на качеството на продуктите и инженерните технологии от хидроизолацията, изтичането на проби и изолационната индустрия. Конгресът също така покани корейски експерти по хидроизолация, за да обменят новата технология на Южна Корея за водоустойчива течаща вода, която е в процес.Кейян Холдинг участва като съорганизатор на събитието.

image.png

Професор Шен Чунлин председателства церемонията по откриването. Chu i Qi, председател на отдела за строителни материали на китайското общество за силикати, професор Ву Xianggen от Центъра за изследване на технологиите за хидроизолация в Сеулския университет за наука и технологии в Южна Корея и ръководители на правителствени отдели на всички нива, направи речи съответно.

image.png

Професор Шен Чунлин, участващите експерти по водоустойчивост и представители на предприятията, разработиха новата си технология от съответните си области, посочвайки посоката за развитието на малки и средни предприятия за хидроизолация. Проектът Li Xuezhi   директор на "Кейян холдинг", изнесе главна реч по "Кейджанско решение за водоустойчива поддръжка на ново поколение", споделяйки опит и опит в областта на бутилното лепило през последните 13 години. Като сравнително голям производител на бутилова уплътнителна лента в тази индустрия, ние са отговорни и задължени да ръководят развитието на индустрията чрез нашите усилия да допринесат за причината за хидроизолацията и се надяваме да работим заедно чрез обмен на усилия за напредък, да постигнем по-нататъшно развитие на непромокаемата промишленост със скокове и граници.

image.png

Обменната конференция има щанд за конференцията, за да добави красива, в същото време за индустрията да изгради мост за сътрудничество и комуникация. На срещата бяха поканени домашни и чуждестранни хидроизолационни и изолационни материали и предприятия нагоре и надолу по веригата, включително суровини, производствено оборудване, строителна техника и други снабдителни единици, излагане на нови технологии на нови обекти, нови системи за постигане на докинг снабдяване и търсене. Задържането с полимер бутилова лента , бутилова гума уплътнител , бутилка миксираща лента и т.н. дебютна изложба, Butyl лепило е нов висок клас продукти, защото на най-доброто си водоустойчива запечатване изпълнение е бил топло търсени от всички участници. Професор Шен Chunlin също   идвайте в изложбената зона на Ke Jian Holding, за да посетите ръководството.

2.jpg

бутилово лепило


1.jpg

бутилова уплътняваща лента


Основни характеристики на продукта:

1 , стъклени влакна от алуминиево фолио

Ø Енергоспестяване и защита на околната среда (алуминиевото фолио може да отрази слънчевата светлина и да намали вътрешната температура).

Ø Висока якост на опън, следва (стъклена тъкан увеличена якост на опън).

Ø Антикорозия, отлична устойчивост на стареене (стъклени тъкани неорганични материали, тъй като не се разграждат, така че експлоатационният живот може да бъде до 50 или повече.

2 , кърпа

Ø Следващо съпротивление на опън.

Ø Фино покритие (отлична адхезия с боя).

Ø Подобряване на цялостната устойчивост на покрива.

3. Еластична миксираща лента

Ø Разтегливост на основната повърхност (за неправилни и неравномерни основи могат да се залепят).

Ø Противоразтегляне (бръчките на повърхността имат удължаване на разтягането с 300%).

Ø Анти-утаяване (самият бутилов адхезив има разтегливост 500%).

Ø Удобна конструкция.

image.png