Силиконови лепилни запечатващи фабрики в Китай

Силиконови лепилни запечатващи фабрики в Китай
Чат сега
Информация за продукта


1. Описание

Силиконови залепващи уплътнители са една част и неутрален уплътняващ уплътнител. С отлична адхезия към повечето строителни материали без грундиране, може да се използва при всякакви метеорологични условия. И уплътнителят става еластомер след втвърдяване.


2. Инструкции

  Повърхността на нанасяне трябва да бъде чиста и суха. А зоната на приложение може да бъде метали, пластмаси, бои или бетонни повърхности, изискващи грундиране със силиконови грундове. Маскирайте гладки повърхности, за да опростите почистването и незабавно ги извадете след нанасянето на уплътнителя. Също така, приложете правилния грунд в областта на приложение. Използвайки одобрен пулт за закрепване или свързващ прекъсвач под уплътнителя. Инсталирайте уплътнителя до 1/8 "минимална или 3/8" максимална дълбочина и като се уверите, че уплътнителят има добър контакт със свързващите повърхности. Поставяне на опаковката в огнестрелно оръжие и отрязване на металната лента и подмяна на дюзата за нанасяне на капсулки, нанесена в рамките на 20 минути.

Забележка: В спецификационния лист за силикон Spec, неизползваният уплътнител трябва да се съхранява на сухо място на поне 27 ℃ (80 ℉). И използването на уплътнителя преди датата на изтичане, която е посочена върху контейнера.


Запитване